Edy Edy   21.03.2013 u 20:21

imate i noviju za java mislim da je najnovija za java 9tka imam chrome podešen da glumi taj browser znam dobro
DAV
Davor  
 26.03.2013 u 14:51

Relativno je brz browser,ali sta ima modova opere,preplavila je cijeli internet.
SRB
Srbenda  
 26.03.2013 u 15:24

Davor (26.03.2013/13:51)
Relativno je brz browser,ali sta ima modova opere,preplavila je cijeli internet.
I to je dobro sto ima modove i veliku podrsku zajednice. Po kompresiji sadrzaja Opera je najbolja a od vaseg aparata zavisi koje ce vam funkcije biti dostupne ;)
Miami Miami   01.05.2013 u 01:11

imam 4.2 i na ovom fonu mi je bas super,brzaaa je
Guja Guja   01.05.2013 u 01:17

Ja imam 7.1
Edy Edy   05.05.2013 u 12:23

nema potrebe da otvaram novu temu eh ovako... kao prvo cran me pitao da mu kažem kako se može ubrzati browser u jednoj drugoj temi kao prvo koliko ja znam nema lika koji sebe zove handler Handler na engleskom znači upravitelj, upravljač... na taj fazon znači handler nije lik (mada ih ima kao yt_handler, lik se tako zove i pravi ove handler modfikacije mobilnih browsera ali ovo što si ti mislio je nešto drugo ) ..znači to je vrsta modifikacije
Edy Edy   05.05.2013 u 12:26

eh sad uzmimo operu naštimana je tako dau podešavanjima možeš da naštimaš hoćeš li da koristiš operin server (proxy server da napomenem!) i tako da ubrzaš protok jer opera ima neke mehanizme za kompresiju podataka pa malo prenese a puno obradi... i rezultat je brži internet to je beskorisno ako ti je inače brž provajder (a jest malo sutra ) ... eh sad ne možeš da podesiš koji opera server da koristiš... ne možeš da uključiš druge servere i tako... zato su napravili te modove možeš da naštimaš neki drugi proxy server i onda ti net postaje brži to ti je sva tajna
Edy Edy   05.05.2013 u 12:29

sad dolazimo do jednog problema veliki broj free proxy servera na netu imaš... ali većina su živo sranje kad se plati to je drugo... ali ko još hoće platiti :xD imaš tih proxija po netu.. na tebi je da nađeš neki brzi... gledaj da ti budu u blizini... npr. negdje iz europe... mada može i dalje ali to odmah sporije ide onda.... evo imaš npr. ovdje listu nekih proxi servera spys.ru/en/
Edy Edy   05.05.2013 u 12:32

imaš toga guglaj pa vidi spys.ru/en/free-proxy-list/ ... hidemyass.com/proxy-list/ .. freeproxylists.net/ itd.
TamoNeki TamoNeki   05.05.2013 u 12:39

Imaju ovde neki modovi Opere i UC-a s podešavanjima(ako još uvek rade ta podešavanja,jer ih server često blokira).Imate na tom sajtu još uputstava na glavnoj str. mobinfoz.wapka.mobi/sit ... xhtml

Forum početna