Top 10 pevačica po vašem ukusu.
Forum Zabava Muzika

Cranium Cranium   01.09.2014 u 01:29

Poslušao sam danas neke stare cd-ove i siiiiine oduševio se nekim glasovima koje sam pomalo i zaboravio. Sastaviću moju top listu uskoro. Prvo ću za stranu muziku, pa za domaću.
Cranium Cranium   01.09.2014 u 03:49

mesto 10.....Brandy

Bila popularna kao Rijana danas krajem devedesetih i ranih dvehiljaditih. Ima dobar glas, ali kad bi pevala malo zahtevnije pesme. m.youtube.com/watch?v=NdbkZTDMF40

mesto 9....Blu Cantrell, odličan glas, slab proboj. Nestala sa scene. Ne znam da li snima i dalje uopšte. m.youtube.com/watch?v=er1vbzb4Cxk
mesto 8....Keyshia Cole...meni trenutno jedna od boljih novih pevačica. m.youtube.com/watch?v=29qvbeDA0iU

mesto 7...Le Toya....novija je. Mnogo čudan glas i mnogo ubedljiv. :-) m.youtube.com/watch?v=nG7eyWu3WT0

mesto 6....Mary J Blige, stara koska. Razbija kako peva samo ponekad se smoris. m.youtube.com/watch?v=xH_lX2pKVeQ

mesto 5...Rihanna, mama sadašnje scene. Ima harizmu kojom nadoknadjuje što druge mogu da otpevaju. Može i ona, ali realno postoje bolje od nje. Ali dok one snimaju šit pesme, Rijana kida na svakoj. m.youtube.com/watch?v=fognyJ3-Pxk

mesto 4...Anastacia, tipičan jak glas, prepoznatljiva. Ima dobre pesme. Uvek je tu dobra zika, neki zarazni rif itd. m.youtube.com/watch?v=9iUTRUovNb0

mesto 3....Alicia Keys, bombaaaaaaaaa. :-). Mnogo volim da je slušam. Nije za svačije uši. Mnogo bolje bi prolazila da se drži r'n'b-ja i da ne eksperimentiše sa klavirom i soul-om, ali to je umetnik. :-). Carica. m.youtube.com/watch?v=Urdlvw0SSEc

mesto 2...Christina Aguilera, počela kao Disney dete u dečijim emisijama sa Britney i Justin Timberlake-om, a završila kao jedan od najboljih vokala danas. Nije tajna da sam kao klinac kad je izašao njen prvi spot Genie in a bottle bio zaljubljen u nju. Uvek mi se svidjala više od Britney. Tada se već videlo šta može sa glasom. m.youtube.com/watch?v=5O5ivCQ-JV8

mesto 1...Mariah Carey....jeeeebeeem ti život, šta ova žena ume da otpeva. Danas sam naleteo na neki cd sa R'n'B kompilacijom, usrah se od nostalgije. Legenda, iako ima i ona izlete sa glupim pesmama, ali može da ih uči sve kako se peva. Nemam šta da dodam, nemam šta da oduzmem. I nju pamtim iz vremena kraja devedesetih. Svi ti pevači sada i dalje prodaju dobro, ali ih nema nešto od Miley i ostalih klinaca koji blage o muzici nemaju. Komercijala čista. Uživajte. m.youtube.com/watch?v=RSkk9isqBV0
Tvrtko Tvrtko   02.09.2014 u 22:15

Cranium, znam da mnogo raje ne voli njezin glas, ali je meni fakat gotivna...Ne bi pogrijesio da si u ovih top 10 uvrstio Gwen Stefani...
Cranium Cranium   03.09.2014 u 02:54

Tvrtko (02.09.2014/20:15)
Cranium, znam da mnogo raje ne voli njezin glas, ali je meni fakat gotivna...Ne bi pogrijesio da si u ovih top 10 uvrstio Gwen Stefani...
Razmišljao sam se da ubacim i Gwen Stefani. Nema kvalitet u glasu, ali ima neku j**enu harizmu. Slušam ja i No Doubt, imaju mnogo dobru muziku, posebno sa starijih albuma.
martin martin   03.09.2014 u 17:01

10.Etta James
9.Janis Joplin
8.Whitney Houston
7.Aretha Franklin
6.Rita Pavone
5.Chaka Khan
4.Tina Turner
3.Donna Summer
2.Barbara Mason
1.Marva Whitney
Cranium Cranium   04.09.2014 u 02:24

Uuuu bre, Martine koliko imate godina? Ovo moj otac sluša. :-) Poštujem, ali meni dosadno, a Dzoplinku ne mogu da smislim. Iskreno.
martin martin   04.09.2014 u 02:28

ja sam 1994 godište
Cranium Cranium   04.09.2014 u 09:50

Aaaaaaa, pa šta ti persiram koji ku**c. :-)
martin martin   04.09.2014 u 15:36

haha x to sam i ja hteo da napišem. koji moj mi persiraš
Cranium Cranium   04.09.2014 u 20:22

Ja mislio ti neki matori pa poštovanje. :-) Tebra, ovo su sve babe pa sam se istripovao da si stariji

Forum početna