L.A. Lakers
Forum Sport Kosarka

DzO DzO   17.09.2014 u 23:20

Meni je omiljeni tim a najbolji od njih mi je Kobe Bryant sta vi mislite o njhma? da li oni po vama zaslužuju da budu prvi u NBA?
martin martin   17.09.2014 u 23:29

I meni je omiljen Lakers. Zaslužuju sigurno.
DzO DzO   17.09.2014 u 23:48

Ja se slazem
Cranium Cranium   18.09.2014 u 00:29

Meni su Lejkersi bili najomraženiji tim kad sam ja bio klinac, jer sam navijao za Sacramento Kingse. Mada su imali strašan tim. Fisher, Bryant, Fox, Walker i Schaq. :-). Pffff, razbucali bi današnje umišljene zvezdice sa sve pertlama. Bryant je tada nosio broj 8. Ne znam koji ku**c je uzeo 24 posle? Možda su Lejkersi povukli osmicu iz upotrebe ali ne verujem da postoji neka bolja osmica u istoriji Lejkersa.
DzO DzO   18.09.2014 u 20:17

Bryant i Fisher su, bar po meni , bili najbolji u NBA.
FoX FoX   19.09.2014 u 00:00

ahahah cran Ja sam u NBA svet usao zahvaljujuci Sony playstation 1 Ja i burazer smo non-stop igrali NBA meni su omiljeni bili Lejkersi,a burazeru Sacramento Kings (zbog Jarica valjda :xD,a imali su stvarno dobar tim...dosta puta me pobedjivao,e sad da li on dobro igra ili je njegov tim bolji...mislim da je ovo drugo )
Sve u svemu,nisam neki zaludjenik za basket ali uvek kad pomislim na NBA ja pomislim na PS 1 i na to lepo vreme :xD

Fisher i Bryant - THE BEST
Cranium Cranium   19.09.2014 u 01:33

Ahahahahaha, isti slučaj. Samo što sam ja bio Kings, a najbolji drug iz detinjstva LA. Jarić? On je tada ja mislim bio u Clipersima. Posle prešao u Minesotu. U Sacramentu su bili Divac i Stojaković.
Cranium Cranium   19.09.2014 u 01:37

Tada sam znao sve petorke NBA, upravo zbog sati i sati igranja NBA live. Sada znam po 2-3 igrača i to je to. Promenio se NBA.

Forum početna