Reinkarnacija-Zivot posle smrti
Forum Misterije & Natprirodno Natprirodno

atom   29.09.2014 u 18:33

Ja bih voleo da budem Dartvejderrr haHA
Ovo je zadnji post sa prethodne strane.
GrofTame   30.09.2014 u 01:24

smrt ne postoji,postoji zivot poslje zivota,ali buduci da ovdje su vecinom neozbiljni komentari uzalud trud objasnjavat...
DzO DzO   12.10.2014 u 23:38

GrofTame (29.09.2014/23:24)
smrt ne postoji,postoji zivot poslje zivota,ali buduci da ovdje su vecinom neozbiljni komentari uzalud trud objasnjavat...
Ma hajde objasni.
KinG KinG   13.10.2014 u 11:22

GrofTame (29.09.2014/23:24)
znas sta ce se desiti takvim nevernicima koji misle da raj ne postoji.. po tvojoj teoriji spojices se sa zemljom i deo tebe ce postati veliko zeleno drvo.. a ja bi dodao , docice znojavi dlakavi drvoseca u svojim kasnim 40-im, malo testera akcije, povucice te u fabriku, pretvorice papir od tebe, a onda ako bog da, odstampace bibliju na tebi.. toliko o ovoj temi
GrofTame   13.10.2014 u 12:24

svatko ima pravo vjerovati u sta hoce...
twistex twistex   11.07.2015 u 11:47

ako se ne secam nije me briga sta sam bio ili sta cu biti..mada sta ako mi je ovo prvo telo
atom atom   02.12.2016 u 20:12

Ima jedan dokumentarac o nekom dečaku koji se seća svog prošlog života.Evo link,pa ko želi neka pogleda:
m.youtube.com/watch?v= ... R86zM
MED
Meduric  
 03.12.2016 u 02:06

Lako je nekima da se igraju vere a ja se secam bar 3 zivota u nazad jer kad sam pre dve i po godine upoznao jednu devojku koja se bavi regreso terapijom upitala me je da li bi pristao da mi uradi regresiju ona me je uvela u prethodna 3 zivota pa sam posle toga posetio ta tri mesta gde sam navodno ziveo zacudjen sam sve poznavao u tim selima i gradu
twistex twistex   03.12.2016 u 12:54

Meduric (03.12.2016/01:06)
Lako je nekima da se igraju vere a ja se secam bar 3 zivota u nazad jer kad sam pre dve i po godine upoznao jednu devojku koja se bavi regreso terapij
hm mora da me upoznas sa njom..
MED
Meduric  
 03.12.2016 u 13:14

A ona nije u Srbiji vec na Floridi
atom atom   01.02.2017 u 14:41

Ne verujete u reinkarnaciju?Priča ove devojčice će vas ostaviti bez teksta!

I dok nauka i religija imaju različite stavove o tome da li se duša seli iz tela u telo nakon smrti,sve više je dece koje se sećaju svog prošlog života.

Devojčica iz Indije Šenti Devi do svoje četvrte godine uopšte nije govorila, a kada je napokon izrekla svoje prve reči ostavila je ceo Delhi bez teksta: rekla je da je njen pravi dom u gradu Maturi, da se nekada zvala Lugdi a da joj je muž bio izvesni Kedarnat Čobe. Do detalja je opisala varoš u kome je živela u prošlom životu. Znala je i kako je umrla: dok se porađala, sedam godina ranije.
Kada su je odveli u taj grad, komisiji je pokazivala najkraći put i momentalno prepoznala “svoju” sestru, pored gomile drugih ljudi. Sama ta žena potvrđuje, i u dokumentarcu koji je pred vama, da ju je prepoznala, kao i mnogo drugih ljudi koji su živeli oko njih nekada. Vrhunac čitavog putovanja bio je kada je tada već devetogodišnja Šanti srela desetogodišnjeg Navnita. “Svog” sina kojeg je rađala i umrla.

Priča je dobila pažnju čitave nacije, toliko da ju je i Mahatma Gandi stavio u centar svoje borbe za indijsku nezavisnost.

Ipak, godinu dana nakon njene smrti na videlo je izašlo da je Kedarnat Čobe tokom prvih godina Šantinog života redovno posećivao Delhi, i to dućan preko puta mesta u kome je mala Šanti živela.

Ovo je bacilo sumnju na celu priču, iako je mnogo ljudi u Indiji i širom sveta ni sada ne dovodi u pitanje; postoji mnoštvo pojedinosti koje mala Šanti jednostavno nije mogla znati.

Međutim, ovo nije bila i nije jedina priča. Nedavno smo pominjali noviji slučaj dečaka koji se seća svog prošlog života. Ova i još nekoliko hiljada priča kruže i drugom najmnogoljudnijom zemljom sveta i najvećom hinduističkom, gde su koncepti karme i reinkarnacija opšteprisutni i deo složenog seta verovanja koje seže nekoliko hiljada godina nazad u prošlost.

Forum početna