Zvezdas   22.10.2014 u 00:03

Svasta ja problema sa zakonom nemam nikada nisam ni imao nadam se da neću ni imati
Ovo je zadnji post sa prethodne strane.
Roky Roky   22.10.2014 u 01:57

kazes zatvor! E ja to neznam sta je jel se to jede,zvace,...... il se kuva,pece,...... . Ne nazalos nikad nisam bio niti cu biti jer nikad necu da prljam ruke zbog nekih il sebe.
Tommy Tommy   22.10.2014 u 02:57

meni zatvor nebi tesko pao što se tiče samovanja, i zatvorenosti, nego nebi išao jer mogu da te izbodu, siluju. itd, u americi a mozda je tako na balkanu, kazu nije al nebi ja isprobavao.
PARTYzan PARTYzan   22.10.2014 u 23:12

Aha više puta,mada nisi pitao u kom svojstvu.Isqstva su mi ugl. pozitivna,skoro pa filmska.Tvorza je "univerzum u univerzumu".Ipak,najfilmskija scena koja ima veze sa tim mi je bila van zatvora,u zgradi Suda.Plavci sprovode 2 moja ortaka od CZ-a do sudnice,ja čekam ispred da bih prisustvovao suđenju.1 od te dvojice,valjda oduševljen što me vidi,i pored jakog plavog obezbeđenja (kao da je u kavezu) i lisica,uspeva da mi baci kosku To mi je najdraži pozdrav u životu.Scena tako jednostavna a tako moćna i vanvremenska
Profa Profa   15.12.2014 u 13:58

Nisam još bio ali jednom malo je falilo tako da sam sad ono baš oprezan
twistex twistex   15.07.2015 u 21:00

policija me navatala tri puta zbog prelaska van pesackog prelaza..samo sam dobio opomene inace trenutno mi je ona strana zakona daleeeeko

Forum početna