Željko Joksimović
Forum Zabava Muzika

Cranium   14.06.2015 u 00:32

Evo uzeo da slušam Željka malo. Jel se seća neko spotova starih. Ahahahahah. Npr za varnice sa onim sjajnim šljokicama, glupostima itd. Ahahahahahaha. Ili za Crnokosu, spot kao partizani i nemci

Strašno, ali vidiš. Takvo je vreme bilo. Bolelo je uvo ljude da li ispada smešno, iz ideje se svašta radjalo
Ovo je zadnji post sa prethodne strane.
FoX FoX   14.06.2015 u 01:08

Moj burazer ovih dana samo zeljka slusa
ahaha bas je bio smesan na pocetku karijere
Cranium Cranium   14.06.2015 u 01:29

Ali realno, nema boljeg od njega u poslednjih,pa recimo 15 godina. Bukvalno, nema lošu pesmu. Samo manje ili više dobru.
Cranium Cranium   14.06.2015 u 01:33

Ja sam uzeo večeras malo. Odvaljuje brate, ne znam ko je bolji od njega. Najrealnije. Sad je kao Saša Kovačević popularan, ovo ono. Ali sve Sašine pesme su nekako izvedene na gej foru. Taj glas me nervira nekako. Naučio je da peva dečko, radi na sebi što je za pohvalu ali opet nikada neće da doživi ni p od popularnosti koju je Željko imao.
Cranium Cranium   14.06.2015 u 01:42

Kaaaako sam ja voleo ovu pesmuuuuu.

dailymotion.com/vid ... music

Što kaže ortak, svako ima neku pesmu kao dete koju je pevao pod tušem i zamišljao kako ga je zamišljena dečija devojka prevarila.

A i za ovu pesmu vezuje me poslednja bleja sa ortakinjom pre nego se odselila. Užas matori.
atom atom   14.06.2015 u 01:47

Lane moje ovih danaaa,jede mi se krem bananaaa :xD Šalu na stranu,dobar je on,mada su mu neke pesme dosadne.
Cranium Cranium   14.06.2015 u 01:48

Jaaaao , to sam prvi put čuo kada ga je Gru nešto prozivao.
atom atom   14.06.2015 u 01:52

Ja imam njegovu prvu kasetu brate,al nemam gde da je pustim :xD to sam slušao kao klinja u kolima,ćale mi kupio jer sam ga smarao dva dana :xD
Exile Exile   14.06.2015 u 04:43

Gospodin covek

Forum početna