Pevaj Brate
Forum Zabava Serije

atom atom   31.10.2014 u 17:28

...je serija koja je rađena po istoimenoj predstavi.Glavni likovi u seriji su:Marjan Dević Devil,pop zvezda 90-tih,U DŽEIL mladi reper koji želi da stekne veliku popularnost,i Fajta vlasnik privatnog studia i bivši gitarista jednog metal benda.Jel gledao neko,ili sam jedini Ali ludi su skroz,hahaha kad pričaju U DŽEIL i Marjan:

-Pravi rep su kućo moja izmislili Srbi,i to pre 300 godina.

-Ma ne s*ri brate.

-Ja s*rem!Bože mili čuda velikoga,kad se ćaše po zemlji Srbiji,po Srbiji zemlji da prevrne i da druga postane robinja...

-Jaoo brate pazi kad sam se naježio,pa to je super keve mi.Jeli a ko ima autorska prava na tekst?

-...Filip Višnjić.

-A imaš brate broj od tog Filipa?

-Imam sad ću da ti ga dam!Jes ti normalan,on je bio slepi guslar!

-Pa brate ako je slep nije gluv,može da se javi na telefon,oseti vibracije ovo ono...

-Jeste,sigurno mu ga mali Radojica naštelovao na vibraciju!

hahaha
Zvezdas Zvezdas   31.10.2014 u 18:28

Gledao sam malo, nije nesto ali je popularna serija msm sa jednu od glavnih uloga igra Milan kalenic
atom atom   31.10.2014 u 18:39

Zvezdas (31.10.2014/17:28)
Gledao sam malo, nije nesto ali je popularna serija msm sa jednu od glavnih uloga igra Milan kalenic
Serija ustvari prikazuje današnju estradu.Gledao si "malo",trebao bi da odgledaš celu jer je smešna mnogo
Cranium Cranium   31.10.2014 u 19:52

Ja sam gledao i predstavu i seriju. Predstava je predstava da se ne lažemo. Plakao sam od smeha.

Ko si tiiiii? Ne molim te reci mi ko si tiiiii? Jel sam ti jaaaaaaa kriv? PS....ko nije gledao predstavu nema pojma o čemu pričam. :-)
Andrija car.
atom atom   31.10.2014 u 20:05

Cranium (31.10.2014/18:52)
Ja sam gledao i predstavu i seriju. Predstava je predstava da se ne lažemo. Plakao sam od smeha.

Ko si tiiiii? Ne molim te reci mi ko si tiiiii? Jel sam ti jaaaaaaa kriv? PS....
Haha ja nisam gledao predstavu msm jesam ali nisam celu Ahahaha a kad je došla Goca Tržan kod Fajte u studio da snima pesmu i sad dolaze Marijan i U Džeil,a Fajta navuče zavese da oni ne vide Gocu,onda Goca kaže "Fajta!Jel sve ok tamo?" Marijan:"Jao što mi poznat ovaj glas...jel to Cune Gojković?" hahahaha
Cranium Cranium   31.10.2014 u 20:57

Ahahahahahahaha. :-) Carska serija. A kad je došla familija da vrati Uroša u Prokuplje. Ahahahahaha. Baba mi je veštica brate, ali ono prava veštica. ;)
Miami Miami   13.01.2015 u 23:26

Predstava mi je bolja ..Plakala sam od smeha dok sam gledala a pogotovo onaj deo kada Marjan kaze :To je zov njene guze sto mi srce uze
Miami Miami   13.01.2015 u 23:28

Ili ovaj deo ... imaš broj telefona od tog Filipa?...filip je bio
slepi guslar.... pa brate ako je bio slep, nije gluv
jel ima telefon... on je bio guslar, rode moj...
koji je živeo pre 300 godina... a tad kolko ja
znam nije bilo mobilnih telefona....a njegov tekst
je ukrao Vuk Karadžić.. e j**i ga... šta sad brate,
treba da idem u Hag po autorska prava? Ma ne
Radovan konju, Vuk Karadžić....
atom atom   11.04.2015 u 15:14

-A sada ću vam otpevati moj veliki hit iz 1998 godine "Pakleni jahač".

-Pakleni smarač!

-Pojedeš ti meni g*vno.

buRek buRek   11.04.2015 u 16:24

Dobri su,dobri

Forum početna