Digitalna TV
Forum Zabava TV

Welicak94 Welicak94   13.06.2015 u 23:05

Zvezdas, aj zveki pricaj mi o podesavanju slike za nove televizore... tu televiziju koju gledas je i dalje za 4:3 formate (ova nacionalna, besplatna) , i ona kada predje na nove tv, ona se siri... i cesto biva da oni naprave pravougaonik od nekog filma, crna traka i gore i dole, da bi napravili 16:9, to kada predje na tvoj 16:9, ispadne kao 16:7 tako reci slabo se ti razumes oko toga , tako da nema veze
Drugo onaj orionov stb uopste nije napravljen interfejs za nove televizore, sve je mutnjavo i nikakvo nije... Ono je samo za stare tv ;) Dzabe sto tamo ima podesavanja kao izlazni format, isto mu se vata, nista se ne menja...
A sto kazes, najbolje uzeti kablovsku, si cuo za izreku: "Plati pa se klati" tako da...
Zvezdas Zvezdas   14.06.2015 u 00:03

ima bre kako koriste ovi sa LCD nisi ti upucen tu bas pa da ti ja pojasnim dakle ,imas format slike auto i 16:9 pun ekran probaj ti to pa mi javi sto se tice 2 tvoje stavke, nisam ni ja zadovoljan sa orionom ,puno mi je bolji vivax od oriona kada pustim pesmu sa flesha nesto koci,puca jbg ko ga izmislio.
sto se tice kablovske,pa zar nisam u pravu ? zasto bih placao 800 din i gledao kako u tutinu igraju fudbal na livadi,i novi pazar kako igraju zene na vasaru? nepada mi na pamet ,ama nema nista na lokalnim televizijama
Welicak94 Welicak94   14.06.2015 u 00:39

Zvezdas, konvertujem epizode zmajeve kugle svaki dan u razlicite rezolucije i formate, imam 6 programa koji mi sluze za kvalitet slike i konvertovanje, i ti meni kazes da imam auto podesavanje slike... Pazi, ova digitalna sto sad gledas se deli u 4:3 formatu u 720x576 rezoluciji, i to tvoje auto podesavanje slike uradi to da uveca sliku po velicini ekrana i rasiri je po sirini i to je to... pixeli pucaju, i dolazi do mutnjavosti, jer tv nije u HD. To fox zna sta znaci HD, u SBB daju 33 HD kanala (ako on ima sve te kanale). A kada stavis na 16:9 , isto ce biti... samo sto si je ti rucno razvukao. A podesavanja na stb-u ne menjaju stvar. Menjao , cackao, nista ne menja stvar
Zveki skini neki film sa torrenta od Yify-ja, pusti na tv... E onda ces videti sta znaci prava 16:9 slika i sta znaci kvalitet slike
Mada tebi pricati ko da pricam mom dedi Ova njihova nacionalna digitalna tv i jeste za one koji su slabo upoznati poput tebe, i starijih ljudi
Zvezdas Zvezdas   14.06.2015 u 01:01

e daj welicak nemoj pametovati
Welicak94 Welicak94   14.06.2015 u 01:30

procitaj post pazljivo, i taman ces i nauciti nesto a ne da trabunjas gluposti :xD
Zvezdas Zvezdas   14.06.2015 u 12:20

Welicak94, Ne lupetaj
Zvezdas Zvezdas   23.09.2015 u 09:52

Hahaha ma to je laz, bolja je slika na boxu i ima vise kanala, ja hvatam 30 kanala sto pre nije moglo da se zamisli, e druga je stvar sto na njima nema nista dobro da bi se gledalo, sve su to lokalne tv iz Srbije
Cranium Cranium   23.09.2015 u 10:31

Ono kad Welicko kaže zvezdasu da trabunja. Udario trol na trola. Ahahahahahaha
Zvezdas Zvezdas   23.09.2015 u 14:39

a sta ces zvezdas nikad ne trabunja

Forum početna