TASMAN-fenomen ili...?
Forum Zabava Muzika

PARTYzan PARTYzan   13.12.2014 u 03:04

Na mitingu SRS i u toku šetnje ulicama nakon njega,sa razglasa su se čule rime meni nepoznatog repera.Imam pomešana osećanja o njima,nedorečen sam Lik je talentovan,nije fejk...pesma je zvučala nadrealno.Pretpostavljam da su radikali imali potrebu da se približe tzv. urbanoj i mlađoj populaciji,pošto su sinonim za njih četničke pesme.Ukoliko bi 2 stvari koje ću postaviti čuli poznavaoci art-popa,kontam da bi ih okvalifikovali kao trash-camp Jedna ima Šešeljeve semplove,druga upokojenog patrijarha Pavla.Tek malopre sam saznao da se reper zove Stefan Stamenković Tasman.Ko želi,nek presluša i ev. prokomentariše.Sa muzičkog ili nekog drugog aspekta,ili kombinovano Bez obzira da li je ateista ili ne,politički opredeljen ili ne,po mogućnosti bez predrasuda.Mslm da stav o ovome nije moguće nemati,moguće je samo ( i legitimno) ne želeti ga podeliti
youtube.com/watch? ... Awv_4
youtube.com/watch? ... tcI7Q
LUPE LUPE   13.12.2014 u 03:09

Ama druže samo u napad. To je najvžnije
PARTYzan PARTYzan   13.12.2014 u 03:18

Ok ti si tako skontao ...moguće,pročitao sam da su Tasmanu omiljeni reperi Beogradski sindikat.A znamo njihovu himnu "Govedinu" (..."ajmo svi zajedno,funjare da _aramo..." )

Forum početna