sta mislite o krajevicu
Forum BF Zajednica O članovima

Zakljucana tema
Welicak94   28.01.2015 u 19:18

Ali mi kada smo bili klinci mi smo igrali fudbal , kosarku uzivo a ne na kompjuterima itd, gurali smo autice po podu... A ti si se tek bukvalno rodio , dosao ovde na internet i mislis da si pametan, pa da zaj**avas nas koji smo stariji od tebe 7-10god.. a neko cak i vise... tako da, ššš
Ovo je zadnji post sa prethodne strane.
Cranium Cranium   28.01.2015 u 21:40

Ajd kad već širimo temu. Tebra, znaš ti kakvo je bilo moje detinjstvo? A imam tek 25. Znači pre jedno 15 godina. Ustaneš kao ludak u 8 ujutro, još se nisi ni umio, trčiš na terasu da vidiš ima li nekog ispred zgrade. Fudbal se igrao po ceo dan. Ili se dodaješ sa zidom, ili se pikaju kockice 1 na 1 sa ortakom. To je bilo klasično dokazivanje. Ko izgubi, lošiji je u fudbalu. A TO NEMA TEORIJE DA SE DESI. Pa revanš jedan, pa drugi pa peti, pa pedeset peti. Dok ne navučeš neku boleštinu onako znojavi ili te rokne sunčanica. Onda te kazne jer si pravio sranja, potukao se sa ekipicom iz susednog bloka zbog fudbala. A svi smo se slagali kao braća. Najveća kazna ikad smišljena je da te pošalje u sobu, i da ne smeš da izlaziš iz gajbe. A napolju se dernja ceo kraj. Svi se sprdaju, zaj**avaju. A ti moliš boga i umiljavaš se ćaletu da te pusti napolje jer si p**ka ako ne izadješ. Uveče? Klinačke fore. Blejiš na klupicama dok te ne oteraju stariji ili te pozovu roditelji. I tako svaki dan. Naravno da je šmekerica bio onaj ko sme najduže da bleji uveče. Pričam o uzrastu 6-12 godina. A sada? Gde da kazniš dete? Pošalješ ga u sobu, on se nakači na fejs. Što kaže moj ortak, danas je deci kazna kad im oduzmeš internet.

Forum početna