Arrow
Forum Zabava Serije

atom atom   28.01.2015 u 18:08

Počeh da gledam ovu seriju,svi mi probijaju glavu kako je ekstra i svi su je gledali samo ja nisam ,elem reših danas da skinem prve tri epizode,odgledao sam prvu i za sada mi se sviđa Arrow je ekranizacija DC stripa "Green Arrow" čija se radnja odvija u fiktivnom gradu Starling City.Posle brodske nesreće,negde na Pacifiku ili šta ti ja znam gde,mladi milioner Oliver Queen nestaje,i posle neuspele potrage za njim proglašen je mrtvim.Na nekom ostrvu,gde vladaju ekstremni uslovi,Oliver mora da usavrši svoje sposobnosti do maksimuma kako bi preživeo.Nakon pet godina na tom ostrvu,jednog dana on ugleda ribarski brod i uspeva da se spasi,on se vraća u svoj grad maskiran u neko zeleno odelo sa kapuljačom,na foru Assassin's Creed-a(ko je igrao tu igru zna na šta mislim).Video je da se za taj period grad promenio.On je saznao da je njegov grad Starling City postao leglo kriminala i korupcije,onda on kreće u borbu protiv toga.
FoX FoX   28.01.2015 u 18:35

eeee 100x sam se dvoumio dali da pogledam ovu seriju i uvek me odvrati opis na imdb a i trailer ovaj tvoj opis zvuci zanimljivo pogledacu
atom atom   28.01.2015 u 18:42

FoX (28.01.2015/17:35)
eeee 100x sam se dvoumio dali da pogledam ovu seriju i uvek me odvrati opis na imdb a i trailer ovaj tvoj opis zvuci zanimljivo pogledacu
Pa da ti pravo kažem i ja sam mislio da je glupa.Ali danas kao što rekoh,reših da probam i ovo je jedna od boljih ekranizacija stripa
Cranium Cranium   28.01.2015 u 20:41

I ja se razmišljam da uzmem da gledam. Samo se tripujem da se ne razočaram. Jer mi je Zelena Strela omiljen lik iz Smallvilla, gde je Justin Hartley objasnio kako sporedni lik donese šmek seriji. Pijani bogataš koga zabole uvo za sve. Kao klinac maltretirao Lexa Luthora i kasnije radio sve kako bi ga uništio. Nemam pojma ko glumi strelu, nisam pogledao trejler. Bilo bi extra kad bi bio Justin Hartley. Eeeeeeh, Smallville. Carska serija. Verujem da je i ova dobra.
Cranium Cranium   28.01.2015 u 20:42

Otvoriću temu o Smallville-u posle. Izvinite što spamujem. Sentimentalno sam vezan za tu seriju.
atom atom   28.01.2015 u 20:47

Nažalost @Cranium ,moraću da te razočaram Stephen Amell
glumi strelu.Ali nije loš ni ovaj lik,zna da glumi
Cranium Cranium   28.01.2015 u 22:06

Eeeeeeeeee jbg. Ovaj lik što ga ja spominjem je bio car. Ako si gledao Smallville znaš na šta mislim.
atom atom   28.01.2015 u 22:19

Cranium (28.01.2015/21:06)
Eeeeeeeeee jbg. Ovaj lik što ga ja spominjem je bio car. Ako si gledao Smallville znaš na šta mislim.
Nisam brt,o čemu se radi u toj seriji?Video sam na IMBD da ima neke veze sa Supermenom,tj. isti je logo.
Cranium Cranium   28.01.2015 u 22:21

Napraviću temu. ;)
atom atom   29.01.2015 u 12:11

Odgledao i drugu epku I ovo sve bolje i bolje izgleda

Forum početna