Hannibal(2013-)
Forum Zabava Serije

Edy   02.02.2015 u 13:46

1. Ja nigdje nisam "pljuvao" serije. Svugdje sam fino obrazložio šta mi se nije svidjelo u seriji Ti si taj koji pljuje evo ovdje supernatural (Recimo eto da jesam "pljuvao" seriju, iako nisam, koja je razlika između mene i ovog što si ti napisao za supernatural )

2. Supernatural sam batalio gledati Serija je super, bila bar do 6-7 sezone. Počeli su onda sa anđelima i castielom i sve je otišlo nizbrdo odakle. I dalje je dobra. Ali je puno bolja kada imamo Lilith i prije sezone kada su još bili u ranim fazama lova Čim su počeli da idu u pakao, pa u raj, pa nazad, svako malo izgubila je ono svoje

3. Za taj broadwalk nisam ništa rekao inače, ne volim ja te gangta' stvari. Nema tu šta zanimljivo gledati po meni. Može biti da griješim. Kao što rekoh, nisam nju spomenuo

4. Kad sam rekao da su ove što si naveo trećerazredne, mislio sam da su ili poprilično nepoznate meni ili da su nekakav nezanimljiv žanr Evo koje:

- Marko Polo - Historijska serija? Dosta mi je "fikcijske" historije.. Serije kao ova, onda Sleepy Hollow i sl. jedino pune ljudima glavu polutačnim informacijama. Imaš ti ljude koje stv. povjeruju u dosta toga da je historijski tačno Ne kažem da nije sve, ali ko da hollywood neće pretjerati u milju stvari Širenje dezinformacija je no-go za mene

- Hannibal sam već gore pojasnio što mi se ne sviđa u njemu

- From dusk till dawn - Gledao jednu epizodu sad. Serija je kao o vampirima? Ja nijednog vampira nisam vidio A već sam zamrzio onog lika sa naočalama Glumi jadno da je strašno Onaj mu brat je ok, nije uopšte loš ;) Postavit ću score za prvu ep. u temi tamo

- Arrow - Nisam gledao, ali s obzirom da je o superheroju koji lovi zlikovce sa strijelom i lukom... Neće to meni biti zanimljivo Previše sažvakan story Ko da nisam nagledao se ovog. PS: HOLLYWOOD DOSTA JE MARVELA !!!
prikaži ceo post
Ovo je zadnji post sa prethodne strane.
Edy Edy   02.02.2015 u 13:47

Inače, ako ti se ne sviđaju moji komentari, što si uopšte otvarao ove teme?

Nisi valjda očekivao da će ljudi samo dobro govoriti o serijama Uvijek se nađe neko kome se ne sviđa nešto što ti voliš @atom
atom atom   02.04.2015 u 22:09

Aaa zavšio drugu sezonu,kakav krvav kraj. Hannibal zabio nož Grahamu u stomak,prerezao vrat nekoj klinki i pobegao avionom negde.Sad čekam treću sezonu koja počinje u junu.
FoX FoX   05.06.2015 u 19:41

ahhahahah ne volim ovakav koncept serije Salim se..

Pogledacu ovo ovih dana pa javljam...
atom atom   01.07.2015 u 10:02

@FoX jesi pogledao neku epizodu?Kako ti se cini
FoX FoX   01.07.2015 u 14:20

Nisam pogledacu veceras,nadam se..pa javljam

Forum početna