Slušalice za fon
Forum Tehnologija Mobilni telefoni

Cranium Cranium   25.11.2018 u 09:16

Ajoooooooj rodjaciiiiii. . Pa ja sam bio u teskoj zabludi. .

Otvorio malopre sluske , brate rodjeni....koji kvalitet. .

Dobro utrosenih 2 soma dinara. Najbolje sluske koje sam imao.

Na srednjim kapicama fali bass i to dosta, ali tebraaaaaaa. Zvuk ne da je cist, nego nemam reci. Znate koja separacija, sta ide u levu slusku a star desnu. Ja sam mislio da je Sony do jaja stereo orijentisana slusalica, ovo je novi nivo bukvalno. Evo sada uzeo da slusam neke pesme, kao da ih slusam prvi put. Pustio "Losing Grip" od Avril, j**em ti zivot. Svaki instrument ima svoj "zivot". Nema da se poklapaju frekvence pa sve zvuci mono, a ono bas bas izrazeno se cuje u levoj ili desnoj sluski. Ovde je fazon desna sluska ima svojih 5-6 podnivoa "desnosti" i ti tacno cujes sve. A glas je precist. Bar na ovom Avrilinom albumu. Neko mu je j**ao kevu sa masteringom.

Videcu da stavim velike kapice pa da vidimo hoce li bass dobiti neki boost. Ako ne, dodacu ga ja preko ekvilajzera. Ajoooooooj.
FoX FoX   25.11.2018 u 10:23

A neeemoj sad da me mračiš Sad me stavljaš u nezgodnu poziciju da i ja pazarim te sluške

Uzeću ih to je sigurno ali samo da ne bude kao sa sony sluškama kupio sam dve sony sluške na tvoju preporuku i ćorak ajd nadam se da će ovo biti treća sreća
Cranium Cranium   25.11.2018 u 18:07

FoX (25.11.2018/09:23)
A neeemoj sad da me mračiš Sad me stavljaš u nezgodnu poziciju da i ja pazarim te sluške

Uzeću ih to je sigurno ali samo da ne bude kao
Ne garantujem nista vise. Sve je to lutrija. . Zavisi od fona do fona. Trebali bi da izguglamo to, mozda ima nesto o tome.
Edy Edy   25.11.2018 u 20:52

Cranium, nema najbolje review te, evo gledam. Hmm, kontam se uzet za kompa On-Ear, ove trenutno sam skršio evo opet.
FoX FoX   26.11.2018 u 00:16

Edy, za komp vidi da li imaš ove Philips SHP1900/10 ili bilo koje philips pazari nećeš se pokajati
FoX FoX   28.11.2018 u 19:51

Ispravka...jači bass ima she3590 od ovih novih što sam pazario ali tu su negde..
Mislim da ove nove philips imaju poboljšane visoke tonove..
Edy Edy   02.12.2018 u 18:28

Došao je kraj i ovim ACME Uspio sam da savijem kabal na jednom kraju tako da neradi, a izgubio onu zaštitnu gumu na drugoj sluški.

Otišao u sestre jutros pa joj se žalim, ovaj put sam nabavio za džabe Samsung EHS61ASFWE Headset with Mic (White, In the Ear) Došle uz neki samsung mobitel prije pa ih niko nije koristio

inače, imaju ove za 6-10 eura za uzet se

Priložena slika:

FoX FoX   04.04.2019 u 21:03

Da citiram sebe

07.11.2018 / 18:51
Kupio sam sad Philips SHE3705 - crne.

I eto, trajale mi 5.meseci.. Platiš slušalice 2000 i tako brzo da crknu.. Al ajd, skoro svaki dan sam ih koristio.

Sad sam kupio Philips SHE 3850 plave - 2000din. Zadnji komad u plavoj boji.

Provalio sam da mi ne paše L džek. Prošle su otišle tu negde na tom mestu gde je džek. Evo i ove nove imaju L dzek. Imam osećaj da će mi i ove brzo crći...

Elem, sluške su odlične!

Frekvencijski opseg 10–22 000 Hz
Zvučnici 8.6mm
Osetljivost 107db
Otpor 28 ohm

Prvi put da pazarim philips koji ima 28ohm..
Rezultat je: mnogo jači zvuk. Bass ubija, kick sabija.
Visoki tonovi, onako. Niži tonovi dominiraju ali sredi se to u ekvilajzeru.

Zadovoljan

Jedina mana je što nemaju mikrofon

A ko lud tražim one plave philips she3590. Nigde u srbiji ih nema
Da ih ima kupio bih 2kom.
Mada su ove nove ubedljivo najbolje od svih Philips koje sam imao. Jedino što su napravili da je ne moguće otvoriti ih na finjaka... I sad ako crkne kabl ne mogu da zalemim bem ti kineze.. Ali tu je garancija.
Cranium Cranium   04.04.2019 u 22:32

FoX (04.04.2019/19:03)
Da citiram sebe

I eto, trajale mi 5.meseci.. Platiš slušalice 2000 i tako brzo da crknu.. Al ajd, skoro svaki dan sam ih koristio.

Sad sam k
Pa ja sam te imao davno davno, imam in i sada ja mislim, samo su mi negde zaturene. Bile su dobre, ali u poredjenju sa sluskama koje su dosle posle njih , (sony, jbl) su smesne. Ali tebi philips radi posao.
FoX FoX   05.04.2019 u 00:17

Aha, čitam sad tvoj review
Vidiš nisam prelistao pre kupovine

Da jbt, i mene zeza džek na novim sluškama kao što je tebe zezalo... Ali imam neki kratki 3.5mm "lopov" pa ću njega izgleda da koristim... Jer svako pomeranje džeka u džepu dovodi do gašenja powerampa jer kao da detektuje da su sluške diskonektovane -_-

Ja sam zadovoljan. Sony mi uopšte ne odgovara.. Ali kažeš da su JBL dobre i imaju dobar bass (bolji od philipsovog?)

Ne znam, ovo sa džekom me nervira a to mi se dešavalo i na prethodnim. Tako da možda sledeće budu JBL, mada ću morati da uporedim..

Znam da je @welicak94 skoro pazario JBL i da je bio razočaran

Forum početna