Slušalice za fon
Forum Tehnologija Mobilni telefoni

atom atom   04.02.2020 u 17:26

Stigle sluške danas. Testiram,pa pišem utiske
atom atom   04.02.2020 u 19:03

Uuuu sine šta sam ja pazario kakva perverzija od slušalica... Zvuk čist,bass čak i prejak,ali to se može srediti nekim ekvelajzerom.

Priloženi fajl : sluske.jpg (8.83 MB.)
Uloguj se se pa možeš da preuzmeš ovaj fajl!
Cranium Cranium   04.02.2020 u 19:04

atom (04.02.2020/17:59)
Uuuu sine šta sam ja pazario kakva perverzija od slušalica... Zvuk čist,bass čak i prejak,ali to se može srediti nekim ekvelajzerom.
Koje i koliko para?
atom atom   04.02.2020 u 19:10

Cranium (04.02.2020/18:04)
Koje i koliko para?
Xiaomi Hybrid Pro HD. 2600din.
Welicak94 Welicak94   09.02.2021 u 23:33

Ja pazario danas Mi True Wireless Earbuds Basic 2. Uhvatio akciju u MiStore gde su bile na popustu za 1990din (bile 3990).
Utisci 8.5/10
Za dizajn i jednostavnost veliki plus.
Kvalitet zvuka odličan.
Minus ide na bass. Doduše, imam JBL slušalice, čiji bass ubija i bez ekvilajzera, pa mi se čini da je bass slabiji. U svakom slučaju, zadovoljavajuće. Ispunile se očekivanja.
PARTYzan PARTYzan   10.02.2021 u 15:38

Ja za promenu uzeo bluetooth, kineske , konsultovao se prethodno za ove kazu da su najprodavanije u tom rangu i najbolji odnos performansi i cene. Inace cena varira ide do 9000 galaxycode.rs/slus ... -bele
biznet.rs/dodatna- ... bele/
msmobile.rs/slusali ... elene
mbmobilshop.rs/sho ... sive/
ja ih uzeo na akciji znatno povoljnije
Zadovoljan, dobar zvuk, kristalan, dobar bas, baterija bas dugo traje, domet pristojan a sto se tice senzora i komandi za to mi bas puca k.
PARTYzan PARTYzan   09.03.2021 u 12:05

e tako mi i treba kad uzeh šanerske , slušajući pohvale klinaca i prodavaca iz mobil shopova ... Ove gore pomenute već riknule; uzmem bežične iz razloga što malo malo pa mi se prekine žica pa ostane da radi samo jedna pa kao eto da mi se to više ne bi dešavalo ... i pokvari se desna bluetooth Nisu imali da mi zamene pa mi vrate kintu. Mada ruku na srce, sve pohvale koje sam ranije izneo stoje

I sad uzmem ove xiaomi-mi.com/bluetoot ... -m10/
Konsultovao drugara koji je expert, pritom i (večiti) apsolvent informacionih tehnologija kaže da su QCY dosta hvaljene i sa najboljim odnosom cene i kvaliteta
Za sad zadovoljan, nešto bolji zvuk od prethodnih, izbalansiran, savršen odnos basa i visokih tonova bez potrebe za ekvilajzerom. Onima što hoće da okolina čuje šta oni slušaju se neće svideti pošto su tako konstruisane i anatomski oblikovane da se zvuk ne rasipa već ide tamo gde mu je mesto. Proizvođač je toliko predusretljiv da je dao i rezervne kapice za bubice različitih oblika i dimenzija. Jako dobar dizajn slušalica i kutije, baterija pristojna. Sluške imaju komande za preslušavanje, aktiviranje, gašenje, pozive. Za one koji nisu upućeni u način punjenja a zanima ih, kad se slušalice isprazne (ove traju do 4 h neprekidnog slušanja), nije potrebno uključiti punjač već ih staviti u kutiju. Tek kad se i kutija i slušalice isprazne, kutija se stavlja na punjenje. A ja ni tad ne tražim utičnicu jer imam prenosnu bateriju, ma idi begaj
Dvoumio sam se između ovih i belih bubica drugog proizvođača u Tehnomaniji ali kad sam ih video uživo, izgledaju baš bzvz, ona šljašteća bela plastika koja izgleda jeftino. A pošto ne dozvoljavaju da se testiraju (iz higijenskih razloga), pitao druga i uzeo ove.
FoX FoX   09.03.2021 u 12:34

PARTYzan (09.03.2021 / 11:05)
e tako mi i treba kad uzeh šanerske , slušajući pohvale klinaca i prodavaca iz mobil shopova ... Ove gore pomenute već riknule; uzmem bežične iz razloga što mal
Opremljen si za smak sveta. Još da imaš solarnu eksternu bateriju...

Što se tiče preporuka prodavca... Primetio sam da u ovim prodavnicama Gigatron, tehnomanija itd zapošaljavaju uglavnom žene. Nemam ništa protiv žena ali, žene i tehnika... Ima i poneki muškarac a ima onih koji pojma nemaju o tehnici.

Zato ja uglavnom kupujem online a pre kupovine, sat vremena minimum za istraživanje šta je najbolje kupiti

E da, offtopic, otkad je Tehnomanija kupila Win-Win, sve više prodavnica win-win se pretvara u Tehnomaniju. Skoro da i nema više njihovih prodavnica a i ponuda je slaba... Zato sam pre par meseci prešao u Gigatron i ove online prodavnice VipHouse i Ekupi, kupujemprodajem..
PARTYzan PARTYzan   09.03.2021 u 13:26

FoX (09.03.2021 / 11:34)
Opremljen si za smak sveta. Još da imaš solarnu eksternu bateriju...

Što se tiče preporuka prodavca... Primetio sam da u ovim prodavnicama Gigatron, tehno
Ahahaha pa da solarno još uvek nisam orijentisan. Za početak bi mi leg'o na bojler na sunce viđao si verovatno na vrhovima zgrada po Grčkoj a Turci ih još masovnije drže

Šta znam, žene su obično u kol centru samim tim i na onlajn prodaji ali u samim radnjama koje si pomenuo su i dalje muškarci
Jedan u Tehnomaniji u Požeškoj me baš odvratio od kupovine nekih bluetooth koje su bestseller i bile na akciji, kaže da se svake druge reklamiraju a i da loše zvuče
Ima ljudi koji pošteno savetuju, recimo jedan iz Medisane me takođe ubedio da ne kupim njihov ovlaživač i difuzer vazduha i preporučio neke druge, za ono što meni treba.
a kad smo kod muško-ženskih poslova, pre neki dan me vozila žena u javnom prevozu ali ne tramvaju već 88ici

BTW dok sam pisao prethodni post, zakasnio na sastanak stručnog tima koji je počeo u 11. Izvinjavam se, rekoh imao sam jedan ozbiljan slučaj ... (Recenzija qcy slušalica )
FoX FoX   09.03.2021 u 19:39

PARTYzan (09.03.2021 / 12:26)
Ahahaha pa da solarno još uvek nisam orijentisan. Za početak bi mi leg'o na bojler na sunce viđao si verovatno na vrhovima zgrada po Grčkoj a Turci ih još ma
Hahah Jesam. Solarni bojleri su mi prvi zapali za oko kad sam prvi put došao u Greece. Pametni ljudi.

Ne znam, ja srećem samo žene u prodavnicama tehnike Bude tu i po neki muškarac, srećom, jer kad tražim nešto neobično, devojka izbeči oči i zove kolegu

Vidjao sam i žene kako voze tramvaj, nemam ništa protiv ali žene i saobraćaj... Ispade da širim mizoginiju ali tako je kako je

Za podcaste i neobavezno slušanje muzike koristim bluetooth sluške ali nema ništa bez kabla. Evo već skoro dve godine mi šljakaju one sluške koje sam modifikovao - Philips SHE3590.
Bitan je samo kvalitetan kabl.

Bluetooth sluške su praktičnije ali kabl je kabl. Ne moraš da misliš na bateriju. Sve ima svoje prednosti i mane..

Forum početna