Slušalice za fon
Forum Tehnologija Mobilni telefoni

Cranium Cranium   11.01.2017 u 12:03

FoX (10.01.2017/20:29)
Dr_Psycho, i za svakog audiofila

hahahahaha kran ma gdeeee,imaju filtere,prvi put cujem za te filtere jbt...dobraa stvar...osecam da je zvuk
Nisu filteri ništa posebno, tjst jesu ali ništa svemirski. Bar ne oni na koje ja mislim. Svaka pesma sama u svom masteringu ima gomilu filtera. Bukvalno za svaki kanal. hp, lp, inverted lp itd itd. Ti filteri služe da "ispeglaju" zvuk, da bude čistiji, negde priguše neželjene zvuke, pojačaju željene itd. Slično kao equalizer samo su delotvorniji. Svaka traka je snimljena sa gomilom filtera. Kapiram da ove sluške još više naglašavaju ono što se na masteringu postiglo. Uuuuuu hoću te sluškeeeee. Sad ću da bacim pogled.
Cranium Cranium   11.01.2017 u 12:20

Ouuuuuup, ovo mi liči na neku reklamu ovog lika. Kako god, sluške su stvarno vrhunske. Imaš gomilu gedzeta. Da skidaš kabliće, priključuješ nova sranja. Filteri???? Okeeeeej, to je ono o čemu sam pričao, ali nisam ih zamišljao ovako...materijalno. I još da možeš da ih menjaš. Kuuuuul. Kao, e danas želim nove sluške, znam....promeniću filtere. . Sineeeeeeee, samo pola sata. Da čujem šta je pravi zvuk.
FoX FoX   11.01.2017 u 15:21

E pa to brate,znam za filtere u music player-u ali na sluškama filteri? prvi put čujem brt
Istoooo ahahahah,makar 10min ,samo da čujem
Cranium Cranium   06.03.2017 u 15:07

Evoooooo, kupio sam. Večeras svečano otvaranje kada dodjem kući. Ako ne valjaju, naj**o si. Elem, kupio ih u ušću. Nisam morao ni 3 minuta da se cimam. Neki lik bio pre mene, pita prodavačicu. Jel imate slušalice za telefon. Kaže imamo, imate sony, imate philips. Ja kad sam čuo philips, skamenio sam se. Bio u fazonu, ajde uzmi mi ih ispred nosa pa da ti j**em mater. I brže bolje sam se ubacio u spiku sa prodavačicom. Treba mi konkretno taj i taj model. I evo ih.

Priloženi fajl : 1488809325.jpg (1.65 MB.)
Uloguj se se pa možeš da preuzmeš ovaj fajl!
FoX FoX   06.03.2017 u 15:17

Cranium (06.03.2017/14:07)
Evoooooo, kupio sam. Večeras svečano otvaranje kada dodjem kući. Ako ne valjaju, naj**o si. Elem, kupio ih u ušću. Nisam mor
too brateeeee hahahaha a što tek večeras svečano otvaranje?
Cranium Cranium   06.03.2017 u 21:08

FoX (06.03.2017/14:17)
too brateeeee hahahaha a što tek večeras svečano otvaranje?
Da ih lepo u tišini pustim. Ceo dan sam bio po gradu, prevoz, buka. Ne valja skrnaviti sluške tako. Evo da hasam i otvaram ih.
Cranium Cranium   06.03.2017 u 21:39

Ajoooooooooooj. Brutalica. Sa srednjim kapicama su kul, malo jači treble ali kul. A sa velikim kapicama su fantazija. Prejakoooooo. Šiba bas za medalju. Videću da nadjem neku svoju postavku. Kopiraću i ovu tvoju fox.
FoX FoX   06.03.2017 u 21:40

Cranium, Extra brateee Ja rek'o sad ćeš malo da me zezaš,ne valjaju ovo ono Extra,drago mi je da su ti ok Pa ti sad reci razliku izmedju tvojih sony sluška,pa onih pioneer pa koktinih
Cranium Cranium   06.03.2017 u 21:50

Pa i pionirke su bile ovaj fazon, samo slabije. Aaaali koktine su bez premca.
Welicak94 Welicak94   10.03.2017 u 21:23

@Cranium aj napravi "unboxing" klip

Forum početna