Bruce Lee
Forum Zabava Film

Tommy Tommy   13.02.2015 u 03:59

kinesko-američki glumac i majstor borilačkih vještina, koji je razvio sistem borilačke vještine, odnosno koncept samoobrane "Jeet Kune Do".

Filmografija

"Veliki gazda", 1971. (također i scenarist)
"Na zmajevom putu", 1972. (također scenarist i redatelj)
"Zmajeva šaka", 1972.
"U zmajevom gnijezdu", 1973.
"Zmajeva igra smrti", 1978.
"Toranj smrti", 1981. (samo pojavljivanje u prizorima)
FoX FoX   13.02.2015 u 05:02

Nisam gledao nijedan njegov film ne privlaci me nesto taj zanr...mozda samo U zmajevom gnezdu ali ne ceo,malo nesto...
uvek me bruce lee asocira na ovaj video
Tommy Tommy   13.02.2015 u 05:11

ne volim ni ja borilacke filmove, ali kod brus lija je drugacije, on je popularizirao taj zanr u europi i americi, mene i braču čale budio da bi gledali u zmajevom gnezdu valjda je htio da se tučemo, a ja nikad nisam volio tučnjavu, udarim nekog pa mi posle bude žao.
FoX FoX   13.02.2015 u 06:50

I moj cale gotivi U zmajevom gnezduKao obozava brus lija ali odgledao je samo taj film:xD
Pogledacu jednom
Cranium Cranium   13.02.2015 u 07:17

Ja sam gledao par filmova njegovih, ali kako se zovu nemam pojma. Ima zmajeve u sebi kao naziv. U zmajevom gnezdu sigurno. Svi se pale na Brus Lija, što je i logično. Čovek je bio zverina. Ima klipova koliko hoćeš na tjubu.
Cranium Cranium   13.02.2015 u 07:32

m.youtube.com/watch?v= ... rTusA Jel iko ovo ume? Iko? Čitao sam neke fakte o njemu, ono je nezamislivo šta je lik uneo. Tipa da sa 10 cm udari u nešto čvrsto i da probije. Posle je ta fora uzeta u obzir za Kill Bill i Umu Turman kad je živu sahrane pa ona šatro lupa po sanduku.
atom atom   13.02.2015 u 07:51

Gotivan mi je lik,samo što je znao da se maklja kao lud Ali da glumi brate nije znao.
Cranium Cranium   22.04.2018 u 13:10

Beeee water my friend. Ustvari je lik bio komika da ga slusas. Napaljeni chajniz.
Cranium Cranium   05.07.2021 u 15:08

Brate sto je najjace saznao sam kako je umro Brus Li.

Li je imao ljubavnicu, i za nju je znao samo njegov menadzer. Jednog dana u hotelskoj sobi gde su se cepali ovo dvoje zove menadzer i zakazuje sastanak zbog novog filma. Dogovaraju se i ono, party se nastavlja. U medjuvremenu Brus Li se pozalio na glavobolju koja se sve vise pojacavala. Ljubavnica mu dala neku pilulu protiv glavobolje. Ovaj otisao da spava i nije se probudio vise. Epilog, Brus je bio alergican na neki sastojak iz leka. Najjace od svega je sto je menadzer hteo da ga odveze negde drugde, da se ne sazna gde je bio i sta je radio.

Forum početna