Call of Duty Modern Warfare 3 (MP Fix)
Forum Tehnologija PC Igre

Welicak94 Welicak94   15.02.2015 u 03:50

Ustaljeni problem klijenta CoD MW3 za multiplayer je taj da se ne pokazuju serveri, ili su se pokazivali i izjednom nestali, sa svih tabova, a nove servere nije moguce ubaciti

Problem moze vrlo prosto i lako da se resi, sve sto trebate da uradite jeste da instalirate novu verziju TeknoMW klijenta.

Ali evo iz pocetka
Skinete igricu: (primer samo mp)
rutor.org/torrent/36939 ... x-net

Ne plasite se , to je najpoznatiji ruski torrent pretrazivac, odlican za igrice

Zatim skinete novi klijent (verzija 2.7.3.6)
4shared.com/rar/LRw ... .html?
Raspakujete arhivu u folderu sa igricom, zamenite postojece fajlove i to je to. Spremni ste za pucanje

Ima mnogo hackera, sta cete... evo recimo na serveru OneClickBan ih najredje ima, a i na Europe HighXP serveru.
Ima dosta servera, potrazite

P.S. Jednom sam igrao na nekom serveru gde se igra iz treceg lica (kada vam se vidi ceo igrac), mnogo je super i bas je interesantno, igrao sam mnogo puta na tom serveru, ali mi se zatim dogodio taj problem nestajanja servera i nisam znao kako to da resim, pa sam posle nekoliko dana deinstalirao igricu, i evo sad sam je instalirao ponovo, i nasao sam na YT resenje za problem , pa ako neko zapadne na takav server, OBAVEZNO da napise ovde

P.P.S. Ako vam se dogodi da nestanu serveri i sa ovim klijentom, trazite po YT klipove, ima dosta linkova i raznih klijenata, pa menjajte klijente dok se bag ne popravi

Forum početna