Najbolje JAVA igrice koje pamtite
Forum Tehnologija Mobilne igre & Aplikacije

Welicak94 Welicak94   06.03.2015 u 00:52

Uveliko zaboravljena meni omiljena JAVA izumrla, aplikacije i igrice se vise ne prave (ili ako se prave, to je glupost), nastupio android i nova era mobilnih telefona Ali svako od nas je imao bar jedan JAVA telefon

Ove su meni bile najbolje:

Rall Master Pro
Gladiator (bluetooth dominacija )
Contr Terrorism 2
Galaxy of Fire 2
Gangstar serije
Worms
Art Of War 2
Serije Prince of Persia i Assasins Creed (Gameloftova dominacija ) , toga sam uspeo da se setim mozda neko baci jos neki primer neceg cega se seca
Cranium Cranium   06.03.2015 u 00:57

Civilization V Auuuuu koliko jaka igrica.

Onda Asphalt serijal.

Real Football

WWE Smackdown VS Raw 2008

Ahahahahahahah, zanimljiva je bila java
Welicak94 Welicak94   06.03.2015 u 01:00

E da Real Football, inace i PES Njega sam igrao sa drugovima preko blututa
I ovoga sam se setio, svako ko je imao SE k700 ili k750 morao je da ima ovu igricu V-Rally , inace Rally Master Pro je unapredjena verzija V-Rally
Cranium Cranium   06.03.2015 u 01:11

Daaaaaa, PES jbt. Ali da se vratimo na pucačine. Vidim napisao si Counter Terrorism 2. Ja sam to igrao preko blututa sa drugovima. Plakanje od smeha. Gde se štekaš mamu ti j**em
Cranium Cranium   06.03.2015 u 01:12

Da, i svako ko je imao SE, imao je onaj tenis što je tako nerealan.
Welicak94 Welicak94   06.03.2015 u 01:17

Virtua Tennis? Daa i on je mogao preko bluetootha Zato sam gore i naveo Gladiator to je extra tuca
Da i Contr Terroris, ja sa drugom u srednjoj igrao svaki dan Ima i treci deo, ali nista posebno, cista kopija, samo druge mape koje su dugacke u pm...
A od pucacina, jbm li ga nije ostalo mnogo dobrih iz prvog lica... Ima ona od fishlabsa Alien Shooter Moglo je da se igra Od Fishlabsa su bile do jaja igrice, svaka je bila 3D sa tada dobrom grafikom
Welicak94 Welicak94   06.03.2015 u 01:20

NFS igrice su dobre, npr Undercover, Shift, Hot Pursuit, ali neverovatno lagane igrice, bukvalno sam auto skrece u krivine ti samo pretisnes 6 i on preleti bukvalno Jedino ovaj poslednji malo tezi, The Run Ima i Most Wanted 2014 na Javi izasao prosle god, igrao, nista posebno klasicna kopija, samo drugi automobili, kao mod...
Cranium Cranium   06.03.2015 u 01:31

Ne znam, ja sam igrao Carbon jedino.
atom atom   06.03.2015 u 09:46

Ja obožavao neku rusku igru,zvala se BRAT.Platformska igra o nekom mafijašu koji je kidnapovan i mora da pobegne.Baš bila dobra Onda Gladiator 3D,Contr Terrorism Episode 2,Alien shooter.

Forum početna