Dragon Ball Xenoverse (PC)
Forum Tehnologija PC Igre

Welicak94 Welicak94   16.03.2015 u 23:10

Priložena slika:

Napokon oficijalna igrica Dragon Ball i na PC sto je neuobicajeno jer uglavnom igrice Bandai koji izbacuju DB igrice, rade za platformu Play Station-a.. Ali napokon se setili i za PC , sto je super.
Ja sam je tek sad skinuo i tek sam je igrao 10min samo onako radi provere... stoga vam ne mogu reci kako sta o o igrici.
Odusevila me uvodna spica u igrici, odradjena je maximalno super

Evo minimalnih performansi:

√ Operativni sistem: Windows Vista, 7, 8
√ Procesor: Intel Dual Core 2,4 GHz, AMD Athlon X2 5200+
√ RAM memorija: 2 GB
√ Video kartica: GeForce 8800 GT / Radeon HD 3870
√ Zvucna kartica: DirectX 9.0c compatible
√ Slobodan prostor: 10 GB

A evo linka torrenta sa kog sam i ja skinuo i instalirao, radi super, provereno.
Kickass link: kickass.to/dragon-ball ... .html
P.S. Ne zaboravite da pri instalaciji izaberete engleski jezik (ruski interfejs instalacije).
Toliko Igrica je nova, izasla je ove godine. Meni je igrica extra Igrao neko? Ce skida neko? Vasa misljenja... mada ocekujem da ce tema biti iskulirana jer ovde nema DBZ fanova
FoX FoX   17.03.2015 u 04:48

E igrao sam pre na kompu valjda dragon ball(mislim da je bila spakovana u 256igrica-za segu) jel ova igra na foru 1vs1?Bila mi je bas cool ta stara igrica koju sam igrao..
FoX FoX   17.03.2015 u 04:51

I ne ,ima fanova dragon balla,bar sam ja samo sto ne volim ove nastavke i tako to,volim one stare,mislim da sam prestao da gledam dragon ball kad je goku otisao na nebo kod onog ucitelja valjda da pobedi zmaja (tako nesto,daavno sam gledao)voleo bih da pogledam ispocetka te stare ep
Edy Edy   17.03.2015 u 11:28

FoX (17.03.2015/03:51)
I ne ,ima fanova dragon balla,bar sam ja samo sto ne volim ove nastavke i tako to,volim one stare,mislim da sam prestao da gledam dragon ball kad je goku otisao na nebo kod onog ucitelja valjda da
kakvog zmaja da pobjedi zmaja niko ne pobjedi, on je jedini neutralan

ovo više liči na neki RPG, ne igram igre, a posebno ne ovo
FoX FoX   17.03.2015 u 16:07

Ne znam,kazem davno sam gledao znam da je otisao na nebo,pa je neke dugacke staze pretrcavao(goku ili njegov sin ne znam tacno) tako nesto...inace weksi...Removed by the request of copyright owner and not available for download ...aaaa ovaj kick ass pocinje da me nervira :/
Welicak94 Welicak94   17.03.2015 u 22:54

FoX, nmg da verujem izbrisana igrica???? dal je moguce??? Brate u cemu je fora, a znas kako je radio torrent... e brt ja imam sacuvan torrent, dal ce to raditi jos jbt? Dal ce se skidati ako ga upload?? ja sam sidovao 1.28GB

Pa brt pogledaj na mom sajtu zmajevu kuglu ako oces da gledas epizode

Inace igrica nije ni nalik onom sto kazes 1vs1, msm ima naravno borbe ali skroz drugacije, graficki je super... Iskreno meni kao fanu zk, igrice me i smaraju ipak se borba sastoji od toga da klikcem dugme za napad (levi i desni klik) i pobedis... a one fore i trikove nzm ni kako se rade
FoX FoX   18.03.2015 u 03:15

Hoce,oni obrisu samo torrent fajl sa sajta(onaj sto zauzima (10kb) Kad ga uploadujes on se poveze sa onim koji vec seeduju itd...ali obrisace oni opet za par dana ...jbg kad je nesto novo odma se pojave ovi sto imaju copyright i prijave
Jel imas sve epizode? Pa ja bi da sve to skinem pa da narezem na dvd
A sto se igre tice,bas cu sutra pogledati gameplay ako ima...inace svidjala mi se ona 1vs1 ,zabavno mi bilo to
Welicak94 Welicak94   18.03.2015 u 03:45

FoX, Cuj pita jel imam sve epizode zar mislis da bih pravio sajt sa online epizodama da nemam? Pih, oces da rezes, imas sa torrenta, a mozes i sa mog sajta da skidas, ali jbg na 4shared ima tona reklama kada je skidanje u pitanju pa je smor...

Pogledaj verovatno ima, cini mi se da je brzo postala popularna, ima cak i sajt samo za tu igricu, dragonballxenoverse.com jbm li ga

E pa ja cu da upload torrent negde, steta da propadne onakav torrent Skidalo mi svo vreme po max brzini
FoX FoX   18.03.2015 u 04:42

Verovatno jos neki sajt ima taj torrent
A jel znas koliko zauzima ukupno stara sezona?I koji je torrent?Ja nasao samo eng sinhro pa skinuo par ep ,ok je..ali ipak mi bolje sa nasom sinhro..
Welicak94 Welicak94   18.03.2015 u 22:19

FoX, Evo inace ovog torrenta ove igrice zmajevakugla.kyu.mobi/f ... 6.zip

Pa imas na kickass-u torrent , ukucaj samo zmajeva kugla... Jedna stvar samo, ne skidaj sve epizode odjednom ,nego po 2 epizode, oznacis pa skines, pa oznacis pa skines... ako krenes odjednom ,tesko da ces ista skinuti I seeduj bar neke epizode

Forum početna