atom atom   31.03.2015 u 13:30

Priložena slika:

Najbolja zombi survival igra za android.Igrao sam prvi deo i sada skidam ovaj,kažu kako ima veće mape,više vrsta oružija.Grafika je brutalna,tako da,ko voli nek izvoli
Deus Deus   31.03.2015 u 18:55

I ja sam igro ali moj burazer jos vise nego ja igra zauzima nekih 400Mb igra je super isto tako preporucam svima s boljim mobitelom dolazi i tako brze okretanje i to jer na slabijim mobitelima igra ce da steka provjererno 100%
atom atom   01.04.2015 u 15:38

Skinuo,i obrisao.Glupo je što treba net da bi se igrala,bolji mi je prvi deo.
Cranium Cranium   01.04.2015 u 16:58

Tako svi rade sada. Fora je u kupovinama unutar aplikacije. Kao što Google Play ima kupovinu aplikacija, tako i aplikacije imaju kupovinu unutar same aplikacije. 90% igrača dolazi iz Amerike, zapadne Evrope i Azije gde nemaju problema sa brzinom neta na fonu. Tako da njima ne baguje. E mi u Srbiji imamo sporiji net nego Ameri i treba da se nakačimo na wi-fi da bi igrica radila perfektno. A wi-fi je u nekim mestima u Srbiji misaona imenica. Beograd je pun wi-fi mreža i nije problem naći neku otključanu gde god se maltene nalazili. Kod mene na novom Beogradu, u dometu mog stana ima 4 otkljucana wi-fi signala. 2 su slaba jer su pretpostavljam dalje, a 2 su sasvim dobra. Tako da ja nemam problema sa kradjom wi-fi. Kada uvedu 4G, neće ni nama seckati net.
atom atom   01.04.2015 u 18:32

Ma slepci.Prvi deo je vrh.
Furr Furr   19.12.2015 u 22:32

Igrao sam Dead Trigger 2 na fb-u
Milos609 Milos609   08.01.2016 u 23:07

Igrao sam znaci igrica kida
Welicak94 Welicak94   19.08.2016 u 16:13

U principu ne volim ovako kompleksnije igrice na telefonu jer su teske za kontrolu, ali za pravo cudo ovo se lakse igra jer ima asistenciju pucanja, na levoj strani ekrana je virtuelni dzojstik sa kojim se krecete kroz teren a na desnoj virt. dzojstik za gledanje kroz teren i upravljanje nisanom. I kada predjete nisanom preko zombija automatski ispaljuje i zbog toga se dobija laksa kontrola. I mozda je to ono sto me je navuklo da igram ovu igricu

Ja sam ranije bio fan Left4Dead igrice sa zombijima, ciji je gejmplej jako slican ovoj...
U igrici je grafika odlicna, odlicni zvucni efekti, vrlo zanimljive misije i sam gejmplej je jako dobro osmisljen. Imate svoju bazu koju nadogradjujete, pravite nova oruzja, bombe, lekove (za povecanje helta), razne druge alatke i slicno koje ce vam pomoci u borbi protiv raznih zombija. S vremena na vreme u svakoj misiji dolaze i neki specijalni zombiji koje je tesko ubiti, pa vam trebaju bombe, granate i slicno (za njih je dobro koristiti i sacmare jer skidaju dosta helta).
Ko voli igrice na telefonu a pritom akcionu i pucacku igricu, ova igrica je prava stvar
I plus ako volite zombije kao @FoX npr...

Forum početna