Obrade
Forum Zabava Muzika

ICE
IcE  
03.01.2016 u 16:59

pa vecina ovih turbo folk sranja je ukradena od iranaca,grka,turaka,azerbejdzanaca .uglavnom turski melos
Ovo je zadnji post sa prethodne strane.
atom atom   03.01.2016 u 17:10

Pogledajte kako je seljak Mile upropastio pesmu:
Giorgos Mazonakis-Kalos sas vrika

Mile seljak-Madjionicar
Tommy Tommy   03.01.2016 u 18:53

@atom (03.01.2016/16:10)
Pogledajte kako je seljak Mile upropastio pesmu:
Giorgos Mazonakis-Kalos sas vrika

[url=https://www.youtube.com/watch?v=HGtQrHLG3-k]Mile selj
ovi kreteni sa monda objavili na sajtu uz naslov Nebulozni tekst pesme Mileta Kitića (VIDEO)
a kao ostali narodnjaci imaju bolje tekstove? neke ozbiljne pjesme imaju glupe refrene a gdje nece ova turbo muzika.
atom atom   10.04.2016 u 12:07

Grci obradili pesmu "Uno momento" od Severine i Ministarki Hvala ku***u da ne uzimamo samo mi od njih

Konstantinos Personas-Pino Oraia Stin Ellada
atom atom   24.09.2016 u 22:59

Fantastic Band-Sexy Selfie/Master Tempo-Sexy Selfie

Amar Gile-Pijano 2016/Panos Kiamos-Sto Poto
atom atom   19.10.2016 u 14:03

Stigla obrada Severina-Tarapana
Konstantinos Koufos-Ta potiria mas psila

Mp3 Download
Cranium Cranium   30.08.2018 u 15:47

Jedva sam nasao ovu temu u pm. Na kraju se setio da ukucam u pretrazi aca lukas i evo ga.

Ovo sto cu sada postavljati nema veze sa obradom, kupovinom melodije, semplovanjem itd. Ovo je cista kradja muzike. Potpisani "umetnici" ustvari i nisu bili kompozitori. Pa da krenemo, stavicu originale, pa vi provalite ko je ukrao. Pesme su poznate, sto je jos jace, nisu grcke. Tako ti je kad mislis da zivis u nebitnoj zemlji, sa zatucanim ljudima koji nece provaliti.

Potpis na muziku naseg plagijata turio je Hari Varesanovic i Fahrudin Pecikoza.

Muziku potpisao cuveni Zeljko Joksimovic.

Ovo nije tipicna kradja, ali ono....znam da je Zeljko imao ovo u vidu kad je pravio devojku sa polja zelenih.

Dosta za sada.

Aj moze jos jedan ocigledni plagijat u melodiji glasa koji se provukao kao original, ali ja znam odakle je to poslo, posebno jer je pesma novija, tjst iz 21 veka je. Znam original pa je teze da se sakrije. Evo originala, obratite paznju na refren i glasove.

youtu.be/zsfj9j0kjoU

Opet Hari umesan. Provalio sam da on ima manje srama od drugih. Bira poznatije pesme za plagiranje.
Edy Edy   31.08.2018 u 20:32

Jedva sam nasao ovu temu u pm. Na kraju se setio da ukucam u pretrazi aca lukas i evo ga.

hahha

Forum početna