Euro2012
Forum Sport Fudbal

Maxxxi Maxxxi   10.06.2012 u 00:05

Imate favorite? Vrlo interesantne grupe,atmosfera na i oko terena,zemlje domacini na rubu finansijske propasti,neki rekordi... definitivno ima razloga za diskusiju
Tommy Tommy   10.06.2012 u 01:33

za kroaciju, zna se! sutra igramo sa ircima, vidjet cemo sta ce biti
Cranium Cranium   10.06.2012 u 11:50

Ja za bacushke i za pancere. Gledacu sve tekme. Vec sam odgledao 4. :-O
Maxxxi Maxxxi   10.06.2012 u 13:48

Mene su vec Danci minimalno iznenadili danas bogat program fudbal,tenis,rukomet,piwo,hlad
Serz Serz   10.06.2012 u 15:03

Biće tu svašta...
Rusi će da naprave haos ove godine...sa ovako dobrom ekipom, možda čak i do polufinala.
Francuzi imaju dobru ekipu, mladu, četvrtfinale - sigurica, a i dalje možda, videćemo, zavisi na kog nalete.
Nemačka - disciplina, efikasnost, jedan uigran tim, s obzirom da je većina igrača iz minhenskog Bayerna, koji je tim za ogroman respect, mogu čak i da osvoje EP...bio bi red. Aaaa, nee, ne navijam za njih, već, ono, iznosim činjenice...
Tu su i "žabari" - kenjatori...ali ne verujem da će ove godine da se provuku na kenažu!
Holandija... - dobar tim, al' nema sreće, a i neće daleko da doguraju, jer ne igraju nešto kao tim.
Posebno se radujem utakmicama Španije... Njihova igra - odmor za oči, ta "cik-cak" igra, koja nikog ne ostavlja ravnodušnim...

Ko osvaja EP?

Ko će drugi nego......ali...lopta je okrugla... ;-)
Cranium Cranium   10.06.2012 u 16:30

Bio bi red da osvoje Rusi jednom. a i hrvatima prognoziram cetvrtfinale.
Serz Serz   01.07.2012 u 13:52

Nedelja, 1. Jul 2012, finale EP: Španija - Italija...
Ko je ovo očekivao!? ...da će Nemačka da izgubi od "žabara"..?!? Nemačka ekipa u polufinalu nije znala gde se nalazi, prosto nisu navikli na takvu igru Italije, koja je ih je nadjačala u svakom smislu...pas igrom koja se nije bazirala samo na odbrani, kakvu samo oni umeju, da naprave bunker da ne može ni Čak Noris da prođe! ...već su konstantno napadali dok onaj divljak Baloteli nije "ub'o" dva komada. Moglo je tu da bude i više...komada za "kenjatore"...al' imali su sreće Nemci! Znalo se to, da ako Nemačka primi gol, nema šta više da traže u nastavku. ...alii...sa DVA - ćaoo!
O drugoj polufinalnoj nema šta posebno da se analizira, beda od utakmice. Španija je samo imala više sreće pri izvođenju penala.
FoX FoX   01.07.2012 u 14:50

Italija dobija 2:1
Cranium Cranium   01.07.2012 u 16:28

I ja navijam za Italijane. Ali bice penali.
Maxxxi Maxxxi   01.07.2012 u 19:03

I ja mislim da moze ovo lagano na penale... u svakom slucaju, Italia!

Forum početna