Warp Warp   18.03.2013 u 20:48

ima raznih fora sada za web. Planiram na leto da pocnem ozbiljnije da radim na webu. Koji domen mi vi preporucujete da kupim? I sta mislite da li je dobro da upisem visu za web dizajn ili da upisem nesto bolje. Sto se tice css znam neke osnovne kke i oko uklapanja boja, malo sam skeptican, bojim se da se nezaj**em.
marun marun   18.03.2013 u 22:12

Da upises Prirodno matematicki smer informatika, to ja upisujem sad...
SRB
Srbenda  
 19.03.2013 u 01:04

Vi to za srednju pricate? Nzm moram da pitam mator sam ja za te stvari... Hahah Sto se web dizajna i programiranja tice tu mogu da vam pomognem u smislu da vam preporucim tutorijale i uputsva za pocetnike za html(5)/css(3) i photoshop razume se... Ne ocekuj previse od skole i fakulteta web tehnologije se razvijaju ubrzanim tempom i to niko ne moze da isprati to moras sam a u skoli dobijas samo smernice mada sumnjam i da ima neki "fax" koji se realno bavi time ja ovo radim cisto iz hobija... Potrazi na googlu sto se toga tice ili otvori novu temu ovde naci ce se vec neko da ti pomogne oko izbora
Cika Niki Cika Niki   19.03.2013 u 01:10

Srbenda jel znas da radis cms?
SRB
Srbenda  
 19.03.2013 u 03:42

~SpAgEtE~ (19.03.2013/00:10)
Srbenda jel znas da radis cms?
Sve zavisi na koji cms mislis. Od svih najbolje poznajem wordpress...
marun marun   19.03.2013 u 06:21

Mislio sam na fax...
Edy Edy   19.03.2013 u 11:23

Srbenda (19.03.2013/00:04)
Vi to za srednju pricate? Nzm moram da pitam mator sam ja za te stvari... Hahah Sto se web dizajna i programiranja tice tu mogu da vam pomognem u smislu da vam preporucim tutorijale i uputsva za po
kao prvo ima škola mada malo za srbiju ne znam ali evo npr u bosni ima onaj privatni burš univerzitet sa mnogo smjerova uključujući i informatički koji teži prema webu
Edy Edy   19.03.2013 u 11:26

nema hlj**a od weba previše dizajnera posebno iz indije i sličnih tako da ima tonu freelancera i bezbroj sajtova se sklempa za užasno male svote ako mislite nešto zaraditi sa ovim... teško... i ako zaradite nećete moći baš previše da uzmete za to drugi smjer koji je više tražen jeste software developing znači pravi programeri a ne dizajneri kojih ima bezbroj.. teže jeste ali se isplati
Edy Edy   19.03.2013 u 11:27

ako mislite da zaradite za hljeb onda samo da pribavite klijente lokalno znači za hotele/kafiće i slično u vašoj blizini da radite ipak preporučujem puni tretman: računarstvo znači
Welicak94 Welicak94   20.03.2013 u 01:07

Nema od toga vajde meni je lepse da odradim kupatilo (keramika) i da dobijem min 300 e za malo kupatilo

Forum početna