Televizija ''Nekad i sad''
Forum Zabava TV

atom atom   22.05.2015 u 22:30

E a kad se okupi društvo,uzmemo plastične puške i pištolje i igramo se Otpisanih ja uvek bio Tihi :xD
Zvezdas Zvezdas   22.05.2015 u 22:42

hahaha i ja atom recimpo kad smo se igrali rata ja sam uvek bio vodja cetnika pa kad krenemo iz skole ispletemo od loze volane pa se igrali vozaca autobusa i tu sam vodio bitku batale mi taj volan djaci pa sam pravio od gume
FoX FoX   22.05.2015 u 22:49

ahahahah zvez vodja cetnika
Secam se kad smo kao klinci pravili baze na drvet ispred zgrade..kako je bilo mocno..pa kao ratujemo protiv klinca iz druge zgrade koji isto imaju bazu na njihovom drvetu...puske,pistolji...ee to je bilo pravo detinjstvo
FoX FoX   22.05.2015 u 22:52

Klikeri su bili popularni u mojoj skoli pa pravimo turnire..onaj ko izgubi predaje svoj kliker pobedniku..Dan danas imam punu teglu sa klikerima

I yugioh karte su bile popuarne ali nisam se igrao sa tim pa fudbalski albumi..menjanje slicica..eh sto sam voleo to
atom atom   22.05.2015 u 22:52

Danas ovi klinci se igraju rata ali na kompjuteru :xD Pa kad se setim,odemo u šumu i podelimo se na dva tima,sakrijemo se po šumi,a ja se popnem na neko drvo a imao sam plastični kalaš sa optikom.Kako je to bilo moćno
FoX FoX   22.05.2015 u 23:00

Pa to Jbg...da mogu opet bi se vratio u to vreme da ludujem malo
Trkali smo se bajsevima,nas 10-15.Pobednik dobija 100dinara tad je 100 dinara bilo wooow Izadjemo uvece ispred zgrade pa igramo kocke,karte...hahahah eee jbt...brzo prodje to doba
atom atom   22.05.2015 u 23:07

Jbg,al dobro,danas igram sa ortacima CS ili COD pa se zezamo na TeamSpeak-u Al nije to kao kad smo bili klinci.
DR_
Dr_Psycho  
 22.05.2015 u 23:19

Da jbt,100 dinara je nekad nesto bilo. Hahaha i ja sam se igrao puce. Cak sam sa 10-11 godina vacario i ljubio dve drugarice. Hahahaha sad su extra ribe. To kad sam ziveo u Republici Srpskoj. Doduse tad sam jos d**ao na neke zene s dlakavim p**kma. Neke Italijanke maze se na tv-u. Gutaju banane,trpaju krastavce i tako
DR_
Dr_Psycho  
 22.05.2015 u 23:21

Tad sam imao satelitsku antenu i resiver i hvatao 'bezobrazne' kanale ae koja su to vremenaaaa bila. 10 sati dnevno sam bio napolju.
Zvezdas Zvezdas   23.05.2015 u 10:24

FoX (22.05.2015/20:52)
Klikeri su bili popularni u mojoj skoli pa pravimo turnire..onaj ko izgubi predaje svoj kliker pobedniku..Dan danas imam punu teglu sa klikerima

I yugioh karte su bile popuarne ali nisam se
da yugioh karte isam preterano koristio ali voleo sam da imam onog gorstaka u spilu ovo mi ja bila omiljena karta
Priložena slika:

A turnire smo igrali svakodnevno dobro si se setio ovih slicica igras tapke i uzmes 2 slicice za 1 tvoju jacu

Forum početna