VELIKA BRITANSKA PREVARA!
Forum Nauka & Obrazovanje Nauka

FoX   16.06.2015 u 17:58

Taj vremeplov nije los za zaradu novca saznas rezultate svih utakmica danas i vratis se juce,popunis tiket i eto
Ja bih to par puta uradio pa bih onda posetio egipcane itd
Ali opasno je to Zamisli da te uhvate ili nesto slicno..
prikaži ceo post
Ovo je zadnji post sa prethodne strane.
atom atom   16.06.2015 u 18:06

Ahaha uhvate te i naj**eš ili zamisli odeš u Rimsko doba,i uhvate te i ubace te u gladijatore...e tek tad bi nagrabusio,ja bi počeo da plačem :xD
FoX FoX   16.06.2015 u 20:19

ahahahahaah pa to...ko zna sta bi bilo ali i da te uhvate verovatno bi mogao lako da se vratis nazad. ee voleo bih da je to sve moguce..
Cranium Cranium   16.06.2015 u 20:54

Ja bih se držao Srbije, malo bih menjao istoriju.
atom atom   16.06.2015 u 20:57

Ma meni naša istorija nije baš nešto zanimljiva.Više me zanima Rimska,Grčka i Egipatska
Cranium Cranium   16.06.2015 u 21:12

Nije zanimljiva???? Vizantija, Dušanova osvajanja, Turci, Kosovski boj, Nikopoljska bitka, ustanci, bune, Karadjordjevići i Obrenovići,Balkanski ratovi, atentat na Ferdinanda, prvi svetski rat, 27. Mart, 6. April, bratoubilački rat, hladni rat, devedesete, agresija 1999, peti oktobar??? Ne bi voleo da menjaš sve ovo? Ja bih voleo da menjam Kosovski boj i Nikopoljsku bitku. U Kosovskoj bih ubio sve komandante njihove, a u Nikopoljskoj bih naterao Stefana da predje na stranu Evropskih naroda. Da Turci ne udju u Evropu. Mada ko zna šta bi bilo bez njih.

Forum početna