Koliko SMSova imate u telefonu
Forum Zabava Ostalo

PARTYzan   24.03.2017 u 13:40

U telefonu oko 400 (mnoge brišem). Bzvz je što kad promenim ili resetujem tel. ostanem bez poruka, sem sačuvanih na kartici. A na sim-u imam i par poruka od pre ko zna koliko god. Inače dobio sam obaveštenje od Telenora da od 1. aprila sms poskupljuje na 6 din. Ko ne koristi promocije iz menija, j**eno
Ovo je zadnji post sa prethodne strane.
FoX FoX   24.03.2017 u 19:39

PARTYzan (24.03.2017/12:40)
Inače dobio sam obaveštenje od Telenora da od 1. aprila sms poskupljuje na 6 din. Ko ne koristi promocije iz menija, j**eno
Pocrkali ne kapiram zašto poskupljuje sms umesto da pojeftini...a čekaj,već par godina je sms 6din ako se ne varam?
Welicak94 Welicak94   24.03.2017 u 22:24

Cena SMS-a je 5.94 din ... ljopovi!
Uveo Vucic akcizu na SMS...
PARTYzan PARTYzan   25.03.2017 u 00:13

Meni je trenutno nešto više od 4 din nzm da li je svima isto. A od aprila 6. Ako moraš da pošalješ nekom baš sms, nemaš aktiviranu promociju a imaš pristup netu, možeš sa portala Moj Telenor da pošalješ web2sms, u tom slučaju košta 1.8 din. Pa da baš tako sve poskupljuje, evro miruje a plate skresane. To je taj ingeniozni Vučićev scenario za oporavak srpske ekonomije I SBB pretplata poskupela za 50 dindži (mada bar su povećali broj kanala i brzinu neta)
FoX FoX   25.03.2017 u 14:18

PARTYzan, ahaa,ta opcija web2sms je dobra koristim je ponekad,ali bzvz je što postoji samo na web verziji sajta..iii daaa,ukinuli su pripejd pakete..pre sam bio na paketu : Poruke..sad postoji samo jedan paket gde je sve papreno skupo..eeeh kad se setim..pre samo 4,5godina dok vučko nije došao,sms je bio 1,2dinara ali skrenuli smo sa teme
PARTYzan PARTYzan   26.03.2017 u 15:20

Nismo skrenuli, imam 410 sms-ova Daa, setio sam se kad sam bio u roamingu nisam mogao da shibnem web2sms sa tel. bednici na sve su mislili, da bi morao da placas paprene roaming cene sms-a. Da i ja sam bio na paketu poruke bila 1.2 pa 2.4 din i onda ukinuli. Ni mts ni vip nemaju paket poruke. Mts cak ni nema pripejd varijantu "dodaj za sve mreze" mozes samo u mrezi da pricas. Preostaju 2 jeftinije varijante za sms- nedeljne promocije (meni traju 8 dana, aktiviram posle ponoci ) i dodaj poruke (traju 15 ili 30 dana)
Gendza Gendza   26.03.2017 u 16:22

imam 4 poruke sad ih slabo koristim uglavnom zovem imam dosta minuta

Forum početna