Wayward Pines(2015-)
Forum Zabava Serije

FoX   08.07.2016 u 20:02

Veruj mi da gresis brate treba samo izdrzati prve 4epizode...od 5 epizode krece ludilo stvarno su super odradili..5,6,7epizoda...baš dobre...slažem se sa recenzijom ovog lika na imdb u potpunosti...ako te ne mrzi,pročitaj --> imdb.com/title/tt26 ... s-126 sad jedva čekam 8 epizodu...čak sam obradio prevod na srpski za sedmu epku ubacio sam na titlove.rs
prikaži ceo post
Ovo je zadnji post sa prethodne strane.
atom atom   08.07.2016 u 21:24

Ma nzm,bezveze mi je raditi seriju u kojoj se svake sezone menja glavni lik.Brt ako vec rade seriju po knjizi onda nek se drze nje,a ne da mi izmisljaju gluposti.
FoX FoX   09.07.2016 u 00:48

Kako hoces Meni ovaj doktor 100x bolji od glavatog itana bolje glumi i zanimljiviji mi nekako..ali da..u pocetku mi nije bio nesto..
FoX FoX   09.08.2016 u 05:59

Završila se 2.sezona pre par nedelja.
od 5epizode pa do kraja,serija je stvarno zanimljiva...dobro zadnju epizodu su zbrzali baš bezveze..nadam se da će biti i 3.sezone.
Ali eto.2sezona nije loša.Nije dobra kao prva sezona ali može da prodje.
Više mi se sviđa druga sezona.

Manje patetike ima i gluma je ok.
Spoiler: Samo registrovani korisnici mogu da vide spojler.
atom atom   09.08.2016 u 11:21

@FoX (09.08.2016/03:59)
Završila se 2.sezona pre par nedelja.
od 5epizode pa do kraja,serija je stvarno zanimljiva...dobro zadnju epizodu su zbrzali baš bezveze..nadam se da će biti i 3.sezone.
Ali eto.2sezona nije loša.Ni
Čisto sumnjam da će biti treće sezone,komentari za ovu su bili prilično loši.Prva je bila najbolja,baš se vidi da im je kvalitet drastično opao.
twistex twistex   09.04.2017 u 10:55

pogledao drugu sezonu..dobro nisu mnogo smarali sa trouglom Xander-Rebeka-Doca..po meni najjvestackiji par u nekoj seriji ispadose Xander i Rebeka..ono ispade i spanska serija izmedju Keri i Jasona..svidelo mi se ono sa ona tri virusa ima materijala za nastavak..gledacu ako bude
FoX FoX   09.04.2017 u 13:54

twistex (09.04.2017/08:55)
pogledao drugu sezonu..dobro nisu mnogo smarali sa trouglom Xander-Rebeka-Doca..po meni najjvestackiji par u nekoj seriji ispadose Xander i Rebeka..on

Pa ima materijala ali se ovi kao žale na slabu gledanost Ja bih voleo da vidim nastavak al ko mene šta pita
twistex twistex   09.04.2017 u 14:40

Forum početna