Wayward Pines(2015-)
Forum Zabava Serije

Edy Edy   09.07.2015 u 12:57

@twistex (09.07.2015/10:42)
koliko rupa i nelogicnosti u ovoj seriji..ali ocekujem da se rupe popune a nelogicnosti postanu logicnosti jer je serija zanimljiva misteriozna i lako se veze za likove..al ajde da spomenem jednu rupu
ne baš. ako nisi primjetio, nemaju ruke... msm imaju, ali su više kandže nego prsti na njima kako sići onda? Skočiti ? osim toga, nisu naročito pametni. Mada je i meni čudno što nisu stavili ogradu uz onu planinu, već samo onako da se oslone na visinu i teren...
twistex twistex   09.07.2015 u 13:24

i ne znam kako su mislili sa onom eksplozijom da raznesu onaj zid kad ni ono kamionce nije pretrpelo neke ozlede da ne pricam o onoj deci koja su bila u njemu..mislim ne znam kako su uspeli da se stvore napolju sa citavim nogama i rukama..a i zar nije bila ona mala na njemu i tom logikom bi ona vise nastradala..al dobro mozda su promenili pozu
atom atom   09.07.2015 u 14:42

E ajde sad ti trazis dlaku u jajetu jbt,serija je dobra za one koji vole misteriju i naucnu fantastiku.P.S meni se dopada ideja serije,ti Aberi su mi zanimljivi
twistex twistex   16.07.2015 u 12:38

@atom (09.07.2015/12:42)
E ajde sad ti trazis dlaku u jajetu jbt,serija je dobra za one koji vole misteriju i naucnu fantastiku.P.S meni se dopada ideja serije,ti Aberi su mi zanimljivi
ne kazem da nije zanimljiva..ali evo u osmoj epizodi onaj vozac je poginuo zato sto je imao opekotine po celom telu a bio je skroz napred..a ova deca sto su bila blize bombi imaju povrede kao da ih je neko malo istukao..al dobro progutacu to zarad misterije
twistex twistex   25.07.2015 u 10:21

kako brutalan kraj sezone..ne verujem..evo ostao sam bez reci ludilooo
atom atom   03.08.2015 u 12:04

Pogledao zadnju epku,i bas je odlican bio kraj mada,oni su rekli da nece vise biti sezona,steta.
FoX FoX   04.08.2015 u 00:56

Odgledao celu seriju! juce odgledao 2ep i danas 8 Uzivao sam
Steta sto nece biti 2.sezone bar ne u neko skorije vreme a i ako bude,citao sam da je M. Night Shyamalan(meni je ovaj lik kralj,dosta dobrih horor/triler filmova je "napravio" ),jedan od direktora ove serije protiv bilo kakvog nastavka....ali mozda je tako i bolje...mislim da su sve objasnili na kraju.

Sto kaze twistex,ima dosta nelogicnosti kao i svaka serija danas Ali sreca pa ih nema puno u ovoj seriji...
Meni je isto zapala za oko ta eksplozija u kamionu...msm glupost..nije mi jasno kako kreatori serije mogu da predju preko toga..ali ok..
Jos par stvari mi nije bilo jasno na pocetku serije..kako onaj serif Pope moze da se vraca u proslost i izazove onu saobracajku...ali kasnije sam na imdb nasao odgovor to je u stvari bila flashback scena...
Ima jos nekih rupica u prici koje nisu razjasnjene..ali ok...sve u svemu..Dobra serija,svidja mi se

Ako volite ovakve serije ima jos jedna zanimljiva serija,skoro identicna prica...grupa ljudi se budi u jednom malom gradicu...ne mogu da napuste...itd Persons Unknown nije nesto,ali ako vam je dosadno,pogledajte

tu je i Under the Dome...
atom atom   04.08.2015 u 10:44

Evo citam da su spremni za drugu sezonu i da ce Ben(sin od Ethan-a) biti glavni lik.Msm da ce to biti glupo jer klinac ne zna da glumi,i ne izgleda mi kao neko ko bi mogao da kolje one Abie
FoX FoX   05.08.2015 u 04:15

Bice druge sezone?Jel to official ili?
Ne znam...gde nadjose tog malog,smesan mi je
Ja mislim da je bolje da ostane samo na ovoj 1.sezoni..mislim da ce upropastiti sve ako nastave..al jbg..
atom atom   05.08.2015 u 10:34

Na nekom sajtu procitao,nzm dal je official.

Forum početna