Novi Google Play za Srbiju
Forum Tehnologija Mobilne igre & Aplikacije

Cranium Cranium   19.07.2015 u 15:42

Šta vi mislite o novom Google Play Store-u?

Mnogo mi se svidja ovo što sam uspeo da nabavim. Ne znam da li vi imate ovo, ali ja sam uspeo jutros da namestim. Ne znam koliko će da traje, jer je jednom samo od sebe došlo, pa nestalo nakon fazon 2 dana. Ali tada je u ponudi bila nova samo muzika. Sada sam čačkao i namestio da u ponudi budu i muzika i filmovi i knjige i neka novinarnica. Kapiram da ovaj Google Play imaju u Americi itd. Kod nas samo igrice i aplikacije. E sad ću da čekiram šta sve ima. Evo screenshotovi.

Priloženi fajl : 1437313370screenshot_2.png (0.15 MB.)
Uloguj se se pa možeš da preuzmeš ovaj fajl!
Cranium Cranium   19.07.2015 u 15:43

Evo i ovaj.

Priloženi fajl : 1437313472screenshot_1.png (0.35 MB.)
Uloguj se se pa možeš da preuzmeš ovaj fajl!
Cranium Cranium   19.07.2015 u 15:49

Inače, uspeo sam ovaj Google Play da otvorim kada sam promenio nekako IP adresu jer sam hteo da skinem Spotify kao music stream aplikaciju. Evo, šljaka mi i danas, a sinoć sam namestio. Vratio sam IP na Srbiju i ulogovao se u Spotify još mali milion puta i radi i dalje. Nadam se da će tako i sa Google Play Store-om da bude. Ima albuma koliko hoćeš, i ima mali preview pesama. Savršeno za istraživanje izvodjača itd. Filmovi? Imaš trejlere itd. U svakom slučaju, odlična fora, tjst nije ništa novo, ali mi smo limitirani.
Cranium Cranium   19.07.2015 u 15:59

I malo sutra. Vratilo se u normalu sve. j**em im mater. Ali sada znam kako da napravim to kada želim da malo istražujem Google Play.
GRO
GrofWap  
 19.07.2015 u 16:44

Ova vezija ima za srbiju?
Welicak94 Welicak94   19.07.2015 u 16:44

Meni stalno trazi da skinem noviju verziju Google Play-a Mnogo smara... Mozda to trebam da uradim da i meni bude takav?
Cranium Cranium   19.07.2015 u 17:28

Nemam pojma Welicko, moguće da trebaš da uradiš upgrade, ali mislim da nije do toga. Grof, nema Srbija ovo, nego ako promeniš IP na Ameriku ili neku tako naciju i udješ u Google Play, dobiješ ove sve mogućnosti.
GRO
GrofWap  
 19.07.2015 u 21:20

pokusao sam ucitati screnshoot al neda mi imamo u HR sve navedeno ne treba nista mjenjati
FoX FoX   21.07.2015 u 03:06

kako ti neda?probaj sto kraci naziv fajla da stavis,tipa "slika.jpg"....moracu da sredim to jednom
Inace...za par meseci ce ovo biti dostupno i kod nas,kran.Nadam se...cim je skoro sve ovako na cirilici,predpostavljam da je u planu da puste ovo...
Cranium Cranium   21.07.2015 u 03:19

Možda. A možda i nije. Ovo je Američki Google Play, sa Srpskim pismom i prevodom.

Forum početna