Omiljena serija...
Forum Zabava Serije

Cranium Cranium   16.06.2012 u 23:49

To ti je nastavak prijatelja. Joey svi znamo ko je. On se iz New-Yorka preselio u LA u potrazi za slavom. Tamo ima sestru i sestrica. Sestra je neka lujka, a sestric streber koji pipnuo zensko nije. Odlicna je serija,ali nije kao Prijatelji.
FoX FoX   17.06.2012 u 00:18

cranium (16.06.2012/21:49)
To ti je nastavak prijatelja. Joey svi znamo ko je. On se iz New-Yorka preselio u LA u potrazi za slavom. Tamo ima sestru i sestrica. Sestra je neka lujka, a sestric streber koji pipnuo zensko ni
sad sam se setio..ima na b92,ja mislim..a prijatelje nisam gledao...swi kazu da je extra...jel su bas smesni prijatelji?
Cranium Cranium   17.06.2012 u 00:39

Najjacaa serija ikada! Pronacices se garantovano u nekom od njih. 3 devojke i 3 decka... Prva je Rejchel (Dzenifer Aniston) koja je razmazena tatina cerka, resila da se osamostali i preselila se u NY. Njena drugarica Monika, perfekcionista, sitna a zahtevna u pm. Sve mora da bude pod konac...nekada bila debela. Fibi je treca likusa, luda brate, zivela na ulici,sa dilerima, pevacica u pokusaju, peva u kaficu ponekad i tekstovi su joj ludi. Ros...Monikin brat, proucava dinosauruse, i neke fosile. Smara ih o nauci i mora sve da bude po njegovom. Ima dete sa zenom,koja je postala lezbejka. Inace vrlo smotan. Dzoi...smeker, glumac koji nikako da zasija...voli zene, a jos vise hranu...glup ko tochak. I na kraju Chendler...najjaci lik meni. Podseca me na mene...ironican je sa svima, podj**ava sve. Imao vise puta devojku Dzenis od koje bezi kao djavo od krsta...inace se pretesko vezuje za zene... I svi njega podj**avaju da je nekako zenskast. Inace cale mu je postao trandza i peva u nekom kabareu. Moras da gledas. Snimana je 10 godina.
Slavyca   17.06.2012 u 00:52

Ja gledam dzoi,anali,internat...
FoX FoX   17.06.2012 u 00:57

cranium (16.06.2012/22:39)
Najjacaa serija ikada! Pronacices se garantovano u nekom od njih. 3 devojke i 3 decka... Prva je Rejchel (Dzenifer Aniston) koja je razmazena tatina cerka, resila da se osamostali i preselila se u
gledacu cim zawrsim sa BiGBengom...sto wise epizoda ,to bolje...ce da gledamo,tnks za objasnjenje
Cranium Cranium   17.06.2012 u 01:03

Ima 240 i nesto...smor mi je bio kad se zavrsilo.
AKON AKON   17.06.2012 u 02:23

Ziwa meta, legenda o tragaca, zwezdana kapija sg1, zwezdana kapija atlantida, swi wole rejmonda itd, itd
Tommy Tommy   17.06.2012 u 03:06

Gledam i uvjek ču da gledam jedne i jedine mučke
ROK
roky  
 17.06.2012 u 03:25

Meni naj serija koju i sad pratim je Dosije X.
KinG KinG   17.06.2012 u 11:42

BlackFoX (16.06.2012/20:22)
hahaha,nisam gledao..trenutno gledam BigBanG hahha koji likovi...peny,peny,peny sheldon najjaci
a joey ,widecu o cemu se radi
Brt,po meni ,nemožeš da gledaš joey ako prvo ne pogledas prijatelje odnosno friends. Joey je meni najjači lik. I u prijateljima... A najbolje ono njegovo legendarno How you doin' cran 240 epizoda kako mi je brzo prošlo kad sam gledao prvi put

Forum početna