Trenutno razmisljam o. . .
Forum Zabava Ostalo

NeSuS NeSuS   16.09.2015 u 01:22

Razmisljam o skoli smisljam plan da je zapalim
Tommy Tommy   16.09.2015 u 10:17

razmisljam dal se NeSuS sali ili je ipak ozbiljan.
kakogod, sve je dobro dok ides u skolu, poslije tek slijedi sranje.
DR_
Dr_Psycho  
 27.09.2015 u 19:09

Razmisljam ni o cemu.
FoX FoX   29.09.2015 u 02:00

Meditiraš?

haaha razmišljam koji film da gledam ali ipak idem u krevet sad
DR_
Dr_Psycho  
 29.09.2015 u 02:12

Razmisljam da li cu i nocas piskiti u krevet
DR_
Dr_Psycho  
 29.09.2015 u 02:12

@FoX (29.09.2015/00:00)
Meditiraš?

haaha razmišljam koji film da gledam ali ipak idem u krevet sad
Daaaaa sad cu pred spavanje
PARTYzan PARTYzan   02.07.2019 u 03:54

O letovanju eto kad FoX čačka mečku , kaže da ja pišem o Grčkoj često kao on o politici pa mi o'ma' krenula voda na usta. Još danas čitam intervju sa Tomić Milanom (koš. trener CZ) u Blicu pitaju ga gde će na letovanje , kaže Atina je jako lep grad za letovanje, ili neko grčko ostrvo. E kod mene nema ili-ili već i, i Može se reći tradicionalno. O otoku možda nekom drugom prilikom, a baza za ovo leto je ...tananana... Vuljagmeni
Dragulj atinske rivijere: poluostrvo, smaragdno i tirkizno more, pećina i jezero
Posle zemljotresa nastalo jezero koje izvire delom iz pećine, delom se napaja iz mora. Spa jezero, kupanje cele godine pošto se t vode ni zimi ne spušta ispod 22 stepena. Levo od puta jezero i pećina, desno more.
p.s. Grci ne odustaju: svake god hoteli poskupe za nekoliko evra dnevno, po osobi
p.s. 2 Nedavno čitam u kafiću na pauzi šljake Večernje novosti, naslov "propast privatnog smeštaja u Atini". Kao krenuo Airbnb sa apartmanima na obali Atine, skoro da niko ne rezerviše. Moguće obrazloženje, jer u Atini ima preko 300 hotela. ali da ironija bude veća, otkad je krenuo Airbnb sa tom destinacijom, ne samo da nije opala potražnja za hotelima tamo već je porastao broj rezervacija u njima!? Možda to objašnjava zašto stalno poskupljuju, može im se, Fenomen je da dole na nekoliko desetina km obale nisam video onaj natpis: ROOMS, APARTMENTS i sl. Ne postoji.
p,s. 3 Msm da je davno trebalo da otvorim temu Grčka Ako nekad to učinim, FoX bi trebalo da onda sve moje prethodne helenske postove prebaci u tu temu a više mu se isplati da ugasi sajt

Priloženi fajl : 1562032522.jpg (0.29 MB.)
Uloguj se se pa možeš da preuzmeš ovaj fajl!
PARTYzan PARTYzan   02.07.2019 u 03:55

evo još 1 fotka gde se nazire jezero limnivouliagmenis. ... bout/

Priloženi fajl : vouliagmeni-lake-and-beach.jpg (0.13 MB.)
Uloguj se se pa možeš da preuzmeš ovaj fajl!
Gendza Gendza   02.07.2019 u 10:45

pokvario mi se sony xperia neo l ima samo 7 god pa razmisljam dal da ga popravim i da me sluzi jos 7 god
Edy Edy   02.07.2019 u 12:44

... da li ima lubenice u frižideru još, ili sam sve pojeo jučer.

Forum početna