Heroes Reborn
Forum Zabava Serije

twistex   01.10.2015 u 23:22

I ko da su prevodili malu nevestu-prve 1443 epizode..a sta znam..cekam da se likovi razviju..nisam s nikim trenutno odusevljen osim mozda sa novim izgledom moli voker..kad sam kod izgleda mislim da su omanuli u izboru nekih glumaca..meni tri lika bas lice..onaj sa crnom zenom..onaj sa maskiranim bratom i onaj u kockarnici..inace ono s video igre totalno odudara od svega pa mislim nek smisle neku seriju samo za miko..ne uklapa se u heroje uopste..
prikaži ceo post
Ovo je zadnji post sa prethodne strane.
DR_
Dr_Psycho  
 02.10.2015 u 09:27

Koje su ovo gluposti jbt
twistex twistex   07.10.2015 u 16:27

Pogledao i trecu epizodu..nisam odusevljen..ne svidja mi za sada..ali gledacu i ostale samo da se ne razocaram jos vise..
Edy Edy   16.10.2015 u 15:57

Epizoda 6,
Stream: vidzi.tv/if6rymmojzbi.html
FoX FoX   17.10.2015 u 01:02

Edy, Misliš epizoda 5? Sad sam odgledao 4&5 ...nije loše,ali očekivao sam više od ovog nastavka..a ne još jednu seriju o smaku sveta ali ok..videćemo šta će biti.E i da...ovo je mini serija,piše tako na imdb..znači neće biti više sezona od ove jedne ?
FoX FoX   16.02.2016 u 03:07

Završavam polako sa serijom...ostala mi još jedna epizoda jbt,koje sranje gde nadjose ovog tomija.. inace,moglo je ovo biti bolje odradjeno...ali kad uporedim ove heroje i one stare...nema neke razlike...msm solidna serija..
Edy Edy   16.02.2016 u 12:06

@FoX (16.10.2015/23:02)
Završavam polako sa serijom...ostala mi još jedna epizoda jbt,koje sranje gde nadjose ovog tomija.. inace,moglo je ovo biti bolje odradjeno...ali kad uporedim ove heroje i one stare...nema neke razlike...msm solidna serija..
Slažem se, očekivao sam više. Početak je bio kao dobar, misteriozan, ali onda je završilo nekako bezveze. Ubacili malo drame, i onda završili na beze fazon, prvo što im je palo na pamet stavili kao rasplet i eto ga. Ispada kao neka teen serija na kraju...

@FoX
Edy, Misliš epizoda 5? Sad sam odgledao 4&5 ...nije loše,ali očekivao sam više od ovog nastavka..a ne još jednu seriju o smaku sveta ali ok..videćemo šta će biti.E i da...ovo je mini serija,piše tako na imdb..znači neće biti više sezona od ove jedne ?

typo

I neće biti druga sezona, ukinuli su seriju altogether.
FoX FoX   16.02.2016 u 14:50

Jel si odgledao do kraja seriju? Ma bzvz...
Neću da kažem da im ovo nije trebalo,ali mogli su bolje da odrade..ipak,drago mi je da sam opet video nou beneta,onog bucka,haicanina itd
Edy Edy   17.02.2016 u 15:06

@FoX (16.02.2016/13:50)
Jel si odgledao do kraja seriju? Ma bzvz...
Neću da kažem da im ovo nije trebalo,ali mogli su bolje da odrade..ipak,drago mi je da sam opet video nou beneta,onog bucka,haicanina itd
ma fali element misterije čitava serija Heroes je bazirana na misteriji šta se dešava i zašto se dešava. I sada je ispalo da je to kao da bi spasili svijet od ko zna čega... nema smisla.

Spoiler: Samo registrovani korisnici mogu da vide spojler.

Serija jeste zanimljiva, ali na fazon na koju su svi Michael Bay filmovi zanimljivi. Dobra akcija, odlični fikcijski elementi, ali ako pođeš povezivati tačke, skontaš da nema smisla jedno sa drugim. Plot je jednostavno beze.

Forum početna