Limitless (TV series)
Forum Zabava Serije

Edy   23.02.2016 u 17:10

Samo da kažem da je serija, po meni sve bolja i bolja Nemam zamjerke vala. Čak štaviše, zavisno kako krene dalje od ove tačke, mogu je zamisliti negdje na nivou Breaking Bad

Mada ima soft spot za ove TV serije sa genijalcima
Ovo je zadnji post sa prethodne strane.
FoX FoX   23.02.2016 u 18:41

Eto vidiš Vidim ja da je baš popularna na torent sajtovima Ja prekinuo na 4epizodi,ali ako kažeš da je sve bolja i bolja...onda ću nastaviti
Edy Edy   23.02.2016 u 20:18

@FoX (23.02.2016/17:41)
Eto vidiš Vidim ja da je baš popularna na torent sajtovima Ja prekinuo na 4epizodi,ali ako kažeš da je sve bolja i bolja...onda ću nastaviti
ma tvoj je problem što si očekivao nešto na kalup filma, ali oni skroz skrenuli drugim putem. Pa ti se nije svidjelo

Mislim da je odlično, bar meni. Glavni lik je prezanimljiv, gluma je bez paćke, komedija na mjestu, jedina zamjerka je dosad u epizodi 14. Malo su otišli previše sa fantastičnom stranom tehnologije. Sem te epizode, koja je u neku ruku čista glupost zbog one tzv. napredne tehnologije kojom se bave, sve je odlično.

Serija je više komedija nego triler, kad se uporedi sa filmom. Ako ne voliš glavnog lika, i njegovo dobacivanje, neće ti se svidjeti.

PS: epizoda ustvari nije bila toliko loša izvedena, koliko ja ne volim AI teme, posebno ne na ovaj fazon sa ovim glavama koje pričaju. Više mi ide na fantasy nego sci fi, ali et.
Edy Edy   27.04.2016 u 12:54

Prva sezona je završila odličan kraj mogu da zaustave seriju slobodno i ne bih se žalio. A ima tonu i tonu potencijala da urade nastavak 9/10, drži score

mike i ike su najjači na kraju
FoX FoX   27.04.2016 u 15:22

Nastaviću sigurno samo ako su epizode na foru prvih par epizoda onda..smor ne volim taj detektivski fazon
Edy Edy   27.04.2016 u 21:46

@FoX (27.04.2016/13:22)
Nastaviću sigurno samo ako su epizode na foru prvih par epizoda onda..smor ne volim taj detektivski fazon
Ne volim ni ja ali preporučujem ti da pregledaš sve epizode, pa onda zaključiš kakva je serija, malo je hectic, ima svašta pomalo u njoj. Ne može se reći ni da su sve deketivske nikakve Uzmi recimo Monk, ili Doctor House. Ovo je varijacija od standarda, i to dobra
FoX FoX   18.05.2016 u 05:20

Edy, Ako mi verujes,krenuo sam 3epizodu(tu sam bio stao pre par meseci,ono kad sam batalio seruju) i nema sanse da odgledam do kraja tu epizodu...prekinuo na pola epizode u fazonu : BORRRRRRINGGGGGGG!!!

Kakooooo me nerviraju takve policijsko/istražiteljske serije jednostavno mi nisu zanimljive jer nisu realne i nmg da se uzivim...sta mene briga ko je ubio tamo nekog lika...ovaj lik plus ima super moci tjst super mozak pa mi onda jos gluplje to sto serija ide u ovom pravcu..primer ,oni papirici na froncle iseckani na kojima se kriju neke vazne informacije o ubijenom liku..i to 2puna dzaka tako iseckanih papirica..i sad ovaj super lik sve te papirice uspe da slozi zajedno i naravno eto skoro resen slucaj..ppffff...

Monk-a sam gledao samo zato sto mi je nekako smesan..inace da nije bilo tog humora nikad ne bih odgledao skoro sve epizode...jednostavno mi nerealno i glupo izgledaju te istraziteljske serije...ali dobro...svako ima drugaciji ukus

Film Limitless mi je jedan od omiljenih,i mislim da bi serija bila pravi hit da su isli na neki fazon Fringe-a ili tako nekih scifi serija...kao istrazivanje ljudske svesti ,podsvesti i tako to..ako se serija svodi na krimi fazon onda ne bih da trosim vreme...

Jedva sam izdrzao da gledam Izombie..to gledam nznm ni ja zasto..mozda zato sto mi se svidja glavna glumica ali opet nekako mi ok ta serija iako stvarno preteruju(smaraju) sa krimi forama...
Edy Edy   18.05.2016 u 13:34

FoX, svakom svoje

ali ovo za papiriće, šta ti je to nerealno?
Sastavljati šredovane papire je sasvim normalna metoda u istrazi. Prekompleksno bi bilo da se sastavi ona kolicina papira koju su oni sastavili, za normalnu osobu, jer bi trebalo vječno da se složi, nekoliko sedmica, i mjeseci, bar ali malo NZT i ubrzan proces. Šta je nerealno?
atom atom   18.05.2016 u 13:48

@FoX (18.05.2016/03:20)
Edy, Ako mi verujes,krenuo sam 3epizodu(tu sam bio stao pre par meseci,ono kad sam batalio seruju) i nema sanse da odgledam do kraja tu epizodu...prekinuo na pola epizode u fazonu : BORRRRRRINGGGGGGG
Slazem se brate,retko koja detektivska serija bude dobra,npr Hannibal je jedna od najboljih,a i True Detective noje losa.Ovo sam prestao da gledam jer je dosadnooo.
FoX FoX   18.05.2016 u 18:30

Edy, Pa i to što kažeš,sa nzt je realno ali opet mi malo to bilo bzvz...u svakom slučaju,nadam se da ću jednog dana pregledati sve epizode pa javljam

hahha atom,ma užas brate...a ove serije što si naveo...pa možda i pogledam jednog dana

Forum početna