Outcast(2016-)
Forum Zabava Serije

FoX FoX   22.05.2016 u 15:15

@atom (22.05.2016/09:37)
Mislis strip,a ne knjiga Samo se nadam da je nece zasrati kao TWD.Serija ima potencijala za najbolju HOROR seriju,u pravom smislu te reci.
Pa valjda strip,negde sam pročitao da je kniga u pitanju

@Edy (22.05.2016 / 11:47)
Mada, serija izgleda kao dobra misterija. Ali trajat će vječno

Pa ova prva epizoda je baš dobra,traje oko 50min...kao da sam odgledao film a ima i misterije i horora i drame...u prvoj epizodi fazon exorcise...sad nznm da li će i ostale epizode biti na tu foru ali videćemo...
Edy hahaa pa i to sto kazes ali horor u svetu je malo dosadio

kran,pogledaj brt obavezno
atom atom   22.05.2016 u 16:41

@Fox meni najjace kad mali pojede bubu
FoX FoX   22.05.2016 u 19:58

Pa pazi,početak epizode je baš WEIRD AS HELL ja očekivao neku žešću dramu...znajući šta kirkman radi u The walking dead i fear twd...
Prijatno sam se iznenadio i nadam se da će sledeća epizoda bar upola biti ok kao ova prva(pilot) epizoda...
Onaj juče post sam napisao negde na sredini epizode...znači već tada sam video da će i ostatak epizode biti dobar...čak je drugi deo epizode bio bolji od prvog Neću previše da hvalim da se ne pokvare
Inače nije mi jasno sledeće...
Spoiler: Samo registrovani korisnici mogu da vide spojler.
atom atom   22.05.2016 u 20:10

@Fox
Cranium Cranium   22.05.2016 u 20:31

Tebra, ima i drugih koji bi da gledaju seriju. Ne lupaj spojlere
FoX FoX   22.05.2016 u 22:07

hahah kran jbg desava se

atom,
Cranium Cranium   22.05.2016 u 22:56

Odgledao prvu epizodu, i nije loše za sada. Mada ne mora da znači da će biti dobra serija. Mnoge serije su me zainteresovale u prvih par epizoda i izgubim interesovanje. Ne vidim kako bi mogli da mi drže pažnju. Ako bude kako mislim da će biti, mislim da ću duže da se zadržim oko serije. Ali ako razvodnjavaju jednu priču na 20 epizoda (što mislim da nije slučaj) onda nemam nameru da gledam. Želim da svake epizode bude nešto novo, neka nova priča. E sad malo o epizodi.
. Uglavnom, dajem joj priliku. Za početak je odlična, a sad šta će biti i kako, to tek treba da vidimo.
FoX FoX   22.05.2016 u 23:10

Ooo da li je moguće da si odgledao
Pa jbg,nadam se da će serija biti dobra i što ti kažeš da će nove epizode imati neku novu priču..kao npr dosije x,mislim da će furati taj neki fazon

Cranium Cranium   22.05.2016 u 23:25

Videćemo, sad sam se izložio. Stavio sam da se skida jedan horor film, ali o tome u drugoj temi.
I ja se nadam da će biti na foru supernatural. To mi je bila kul serija, ni nju nisam odgledao celu. j**ote šta je to samnom?
atom atom   22.05.2016 u 23:54

Ja se nalozio na seriju i jedva cekam sledecu epizodu Btw,glavni glumac je odlican,dopada mi se sto nije bas neki nabildovani lepotan ,nego normalno izgleda.

Forum početna