Bermudski trougao
Forum Misterije & Natprirodno Misterije

atom atom   03.11.2015 u 12:06

Bermudski trougao, poznat i kao Đavolji trougao, je oblast u Atlantskom okeanu u kojoj je nestala nekolicina letelica i plovila. Neki ljudi smatraju da uzrok ovih nestanaka nije mogla biti prosta ljudska greška ili slučaj, nego dela vićih sila, vanzemaljaca isl., što je Bermudski trougao svrstalo u česte teme naučne i druge fantastike.

Iako postoji značajna količina dokumentacije koja objašnjava brojne od slučajeva nestanaka i dokazuje da su mnogi od njih preuveličani ili lažno prikazani, kao i izveštaji zvaničnih agencija koji pokazuju da se priroda i broj nestanaka u ovoj oblasti ne razlikuje značajno od drugih oblasti u okeanu, ipak neki od nestanaka nisu razjašnjeni[1][2][3], što predstavlja stalan izvor inspiracije za ljude koji veruju u paranormalne pojave.

Čest problem kod osoba koje ne prihvataju naučna objašnjenja nestanaka u Bermudskom trouglu je što očekuju jedinstven uzrok svih nestanaka, ali po prirodi stvari svaki slučaj je imao sopstvene uzroke.Rupa u vremenu - po ovoj teoriji nestanci se dešavaju zato što se negde u regionu bermudskog trougla nalazi rupa u vremenu i da su svi nestali u stvari živi, ali ne žive u našem već u budućem ili prošlom vremenu.Incident koji se desio 5. decembra 1945. godine u bermudskom trouglu pročuo se u mnogim delovima sveta i smatra se da su tad počele da se šire priče i stvaranje misterije o bermudskom trouglu. Let 19 je vežbao letenje i pod nerazjašnjenim okolnostima je nestalo svih pet aviona. Nikad nisu pronađeni i nisu tražili pomoć niti rekli šta se dešava. Vođa leta je bio veoma iskusan pilot Karol Tejlor Čarls. Ne zna se kako su nestali i šta im se zapravo desilo, ali je verovatnoća ljudske greške mala jer su piloti kao i njihov vođa bili veoma iskusni. Smatra se da bi se bar jedan od pilota javio da je u pitanju bilo loše vreme.
Cranium Cranium   03.11.2015 u 12:20

Koliko me iskasapilo ovo šđčć u retardiranim simbolima. Mogao si da prepraviš ako je već copy/paste.
atom atom   03.11.2015 u 12:27

Ahahah ma mrzelo me
FoX FoX   03.11.2015 u 12:52

Ma to je greška do nas moram da sredim to

Inače,zanimljivo mi ovo

dokazuje da su mnogi od njih preuveličani ili lažno prikazani, kao i izveštaji zvaničnih agencija koji pokazuju da se priroda i broj nestanaka u ovoj oblasti ne razlikuje značajno od drugih oblasti u okeanu.

ko će ga sad znati
atom atom   03.11.2015 u 19:45

Citao sam negde da je neki pilot tvrdio da je proleteo kroz taj trougao i da je kad su ga pitali koja je godina sada rekao "1960" a avion je bio stari ratni iz drugog svetskog rata.
Zvezdas Zvezdas   03.11.2015 u 20:13

to se ucilo u 6 osnovne taj trougao je ustvari vrtlog ili vir koliko se secam da je tako nesto bilo na predavanju geografije u 6 ili 7 razredu...znam za plovila,brodove ali za letilice nisam cuo
Tommy Tommy   04.11.2015 u 01:21

ima i kod japana nesto slicno, zanimljivo je da se piramide u gizi i bermudski trokut nalaze na istoj liniji.
sad tvrde da je tamo neka piramida.

Forum početna