Rapper Production :D
Forum Zabava Muzika

Cranium   10.07.2013 u 11:55

Ahahaha, e onda moju ruku neces docekati. niko nikog nije vredjao, samo smo objasnjavali klincu da ne zna nista o onome sto je pisao. Bio je u pelenama. Niko nije spominjao druge ratove, samo agresiju j**enog NATO pakta na malu Srbiju od 10 miliona stanovnika. Uvek cu naglasiti to, nek znaju ljudi da je avijacija 19 drzava sa ukupno 1100 aviona bombardovala 78 dana. Neka znaju ljudi da smo bombardovani zbog j**enih para i ruda i zlata koje postoji na Kosmetu. Nek znaju ljudi da svake godine 30.000 ljudi umre od zracenja uranijumom. Ako to neko ne zeli da slusa, onda jbg.
prikaži ceo post
Ovo je zadnji post sa prethodne strane.
DAV
Davor  
 10.07.2013 u 18:47

cranium, na tvoju poruku : (10.07.2013 / 09:55) odgovor je, brate nisam reko da vredjate samo kazem da je nato razdvojio nas narode.juga je bila jako,pobjedjivali su u svemu,nekome to nije odgovaralo.
Cranium Cranium   10.07.2013 u 20:13

To jeste. Ali moras da priznas da Srbija nije zakuvala ratove. Niti jedan jedini. A svaljeno je sve na nas. Velika nepravda je ucinjena, i dalje se cini. Glup smo narod svi mi. Tolika nacija se zakrvila zbog zemlje. Svi smo se sj**ali, a samo su Srbi naj**ali kao niko u svetu. To je nepravedno.
DAV
Davor  
 10.07.2013 u 23:03

Ja ne mislim tako,stranci su to okrenuli,Ja ne gledam na politiku i desavanja.Ja volim muziku i sve dobre ljude.A kome nisam pomogo,nisam mu ni odmogo.
Cranium Cranium   10.07.2013 u 23:43

Ma mogu stranci do sutra da nas svadjaju ako smo mi jedinstveni. Mogu da nam duvaju. Ali ne, zakrvili nas do daske, a mi se primili. Prvo vi (Hrvati, Bosanci) sa nezavisnoscu. Onda i mi Srbi sa ocuvanjem Jugoslavije. I udri dok se ne istrebimo. Rezultat svega? Samo se ceka neki novi Tudjman i Milosevic da se opet napalimo. Nazalost, i ja spadam medju te nacionaliste. Svestan sam toga. Nikad ne bih dirao Hrvata i muslimana. Jedan od boljih drugova mi je musliman. Ali znam da medju njima ima i onih koji mrze sve Srbe. E tu pucam po savovima. Mislim da tako svi razmisljamo, i to je problem. Ne mrzimo se, ali ne damo na svoje pa smo osudjeni na svadje i sukobe. Sve ja to znam, ali dzaba kada pogledam kakvih ima.
DAV
Davor  
 10.07.2013 u 23:57

Da brate i kod mene je tako ali nikad ga nisam uvredio,ako ga ko napadne iz moje vere ja ga branim,ko su oni da sude to je moj prijatelj.branim ga po svaku cenu,ma ko to bio musliman,srbin,hrvat,Ljude gledam po delima.
DR_
Dr_Psycho  
 25.12.2014 u 20:42

Cemo repujemo? fox? cran?
DR_
Dr_Psycho  
 14.08.2015 u 21:13

Danas sam se nesto zaebavao..skinuo neki program za muziku i krenuo praviti techno beat
DR_
Dr_Psycho  
 14.08.2015 u 21:14

Evo
Cranium Cranium   14.08.2015 u 22:05

Gde je beat?

Forum početna