Ed (2000-2004)
Forum Zabava Serije

Edy Edy   18.02.2016 u 23:11

Tv Serija - Ed.

Priložena slika:

Ed Stevens je njujorški pravnik koji, nakon što dozna da ga supruga vara, stavlja zarez na pogrešno mjesto u spisu od 500 stranica, zbog čega njegova tvrtka gubi milijune, a on sam zarađuje otkaz. Seli u svoj rodni gradić Stuckeyville, gdje kupuje kuglanu u kojoj kasnije počinje i ponovno prakticirati pravo, a pritom kroz četiri sezone pokušava osvojiti ženu svojih snova, Carol Vessey. - wikipedia

Seriju sam pronašao nakon što sam pogledao imdb stranu glumca Tom Cavanagh koji je glavni antagonista u prvoj sezoni serije Flash, i ostao jedan od glavnih likova u drugoj sezoni NAKON što su ubili njegovo lika

Gluma mu je predobra u Flash, pa kad sam pogledao Ed nisam se razoračao. Zanimljiva priča, standardna drama, sa komedijom i malo psiholoških elemenata, ali su likovi izuzetno zanimljivi od kojih se Ed, glavni lik, itekako ističe On je pomalo lud, simpatičan, malo više lud, misli da je zaljubljen u bivšu navijačicu fudbalskog tima iz srednje i mnogo više. Ima psiholoških elemenata, predobar humor (PS: nije sitcom), pametne gags, kao fazon sa 'deset dolara klađenjem' koje on i njegov najbolji prijatelj vuku sa sobom godinama i mnogo drugih sporednih karaktera koji su i više nego zanimljivi.

Imate čitavu seriju na youtubeu:

Pogledaj sve epizode ovdje
Edy Edy   18.02.2016 u 23:21

I da, da kažem dok nego drugi nije:

Edy je fan od serije Ed
FoX FoX   19.02.2016 u 01:05

4sezone pa možda pogledam par epizoda pa ću videti opis me nije nešto privukao,ne volem takve serije(drama) ali šta znam...pogledaću jednom valjda
Edy Edy   19.02.2016 u 10:39

@FoX (19.02.2016/00:05)
4sezone pa možda pogledam par epizoda pa ću videti opis me nije nešto privukao,ne volem takve serije(drama) ali šta znam...pogledaću jednom valjda
samo uzmi u obzir Breaking Bad šta je drugo nego drama Ovdje ima i humora koliko hoćeš

Forum početna