Stranger Things(2016-)
Forum Zabava Serije

FoX   12.11.2017 u 15:34

Naravno Nije još Netflix potvrdio ali to se podrazumeva.
Ova serija im je podigla rejting
Ovo je zadnji post sa prethodne strane.
atom atom   23.04.2018 u 19:55

Danas počinju da snimaju treću sezonu,potvrdili su iz Netfliksa.
Edy Edy   24.04.2018 u 19:09

Meni je ovo jedna od najmržih serija, ne kontam nikako šta je fazon u ovom. Tri puta sam se hvatao da je nastavim i svaki put batalio nakon još jedne epizode, nisam pogledao mislim više od 4-5 epizoda, ali ovo što sam vidio je vala nakvo nikakvo.

Vjerujte da se ne sjaćam ni o čemu se radi Nakva romansa sa nakvom ženskom mutantkom koja se oblači i izgleda kao muško, koju prati nakvo čudovište, te nakvo gubljenje ljudi u drugim dimenzijama, ili je putovanje u druge dimenzije, ili je nakvo oživljavanje mrtvih kroz nakvu treću dimenziju, ne sjećam se tačno. To mi jedino ostalo da znam iole. Nijednom liku ne znam ime. Kada mogu da zapamtim 90% likova kod serija kao Game of Thrones a i nisam je ni gledao dalje od kad je onaj mali pao sa tornja, već samo pofatao po forumima i reviews, pa onda nemam šta da pričam više o njoj. Ne mogu ni zapamtiti likove a ne da pratim dešavanja.
FoX FoX   07.07.2019 u 22:51

Razočarao si me Edy... Pff serija je genijalna a mislim da su zaslužni što se u zadnje vreme snimaju filmovi i serije u tom periodu '80. Videli da se ljudima sviđa ta atmosfera itd.
E sad ako nisi neki ljubitelj retro fazona, dece u glavnim ulogama...možda serija jednostavno nije za teeebe.

Elem, sezona 3 izašla. Dobri suuu Do 3 epke sam stigao iiii...mislim da znam o čemu se ovde radi
Videćemo da li sam u pravu
FoX FoX   12.07.2019 u 19:32

Završio sam sa sezonom 3 pre neki dan... Odlična sezona. Sad mi nedostaju
Čekamo sezonu 4. Izlazi sledeće godine...
Edy Edy   13.07.2019 u 02:23

FoX, Ljubitelj sam retro fazona veliki 80te su najjače.

Djeca su ok ako znaju da glume. Serija mi se samo ne sviđa
FoX FoX   13.07.2019 u 03:56

Edy (13.07.2019/00:23)
FoX, Ljubitelj sam retro fazona veliki 80te su najjače.

Djeca su ok ako znaju da glume. Serija mi se samo ne sviđa
E dobro je onda Jesu najjače

Hmm, glume dobro. Pazi, po meni (naglašavam) je bolja 3 sezona od recimo prve. Druga sezona, tu i tamo. Čak su i glumci izjavili pred početak druge (marketing, moguće) da im je druga sezona bolja od prve. Solidna je i druga sezona.

E sad, zanimljivo je gledati od prve sezone da bi se video čitav taj razvoj priče.
Treća sezona je zasebna priča donekle ali bilo bi ok pregledati i prethodne dve sezone.
FoX FoX   06.07.2022 u 23:17

Odgledao sam ponovo sezone 1-3 i bacio se na sezonu 4.

Nije bilo lako ponovo gledati sve ispočetka. Pomalo mi bilo dosadno. Jest da je možda zbog toga što sam otprilike znao kako će se stvari odvijati ali evo pre par nedelja sam ponovo odgledao sve sezone "Better Call Saul" i bilo mi je baš zanimljivo. Tako da...

Sad kapiram edija  Meni je izgleda potreban re-watch svake serije i filma da bih doneo konačan, merodavan zaključak  
Serija jeste ok ali definitvno nije za svakoga. 

Elem, sezona 4 nije loša. Evo ostale mi ove 2 nove, zadnje epizode. Prva epizoda je bila baš teška za gledanje...
Najjača scena u celoj seriji je kad Max beži od Vekne
I daaa, Djuričko je odradio dobar posao. Svaka čast.

Evo i za ljubitelje big rooma, SaberZ obradio pesmu od Kate Bush + najjača scena. Lepa kombinacija 
ps. spoiler-alert 

Forum početna