Ubice mog oca(2016-)
Forum Zabava Serije

atom atom   26.07.2016 u 16:03

Nova domaća krimi serija,prati mladog ali već iskusnog inspektora Aleksandra Jakovljevića(Vuk Kostić),koji dobija veoma ozbiljan slučaj da istraži ubistvo ćerke jednog uglednog građevinskog preduzimača.Dok istražuje taj slučaj,Jakovljević ujedno istražuje misteriozno ubistvo njegovog oca,koji je takođe bio inspektor.

Paralelno sa tim slučajevima,mladi inspektor je takođe rastrzan između dve žene,koleginice sa kojima radi na slučaju,Jelene(Nina Janković) mlade laboratkinje-stažistkinje u koju je iskreno zaljubljen,i Marije(Katarina Radivojević) koja je javni tužilac i sa kojom je u vezi.

"Ova serija je početak nove tradicije ove vrste serija u našoj kinematografiji.",istakao je urednik serije Marko Novaković.

"Svidela mi se ideja,podseća me na američku seriju "Pravi Detektiv(True Detective),mislim da će je publika prihvatiti,iako ovaj tip serija nije tipičan za naše područje.",rekla je Katarina Radivojević.

Snimanje je počelo u junu,a prvih deset epizoda će se prikazati na RTS1 početkom oktobra.

Ubice mog oca Prilog
atom atom   16.10.2016 u 22:35

Sledeće nedelje u 20h premijera nove domaće krimi serije.

Ubice mog oca Teaser 1

Ubice mog oca Teaser 2
Tommy Tommy   17.10.2016 u 05:30

mogli su i boljeg glumca uzeti od ovog d**aroša
Baš ima sj**anu facu, vidio sam ga u munjama i u nekoj seriji, i baš ima tu neku d**arošku facu, isto kao matt dillon
atom atom   17.10.2016 u 09:34

@Tommy (17.10.2016/03:30)
mogli su i boljeg glumca uzeti od ovog d**aroša
Baš ima sj**anu facu, vidio sam ga u munjama i u nekoj seriji, i baš ima tu neku d**arošku facu, isto kao matt dillon
Vuk Kostić je odličan glumac,uzmi pogledaj film "Apsolutnih 100"
Cranium Cranium   17.10.2016 u 13:50

Vuk Kostić ume samo mangupe da glumi. To nije odličan glumac.
Zvezdas Zvezdas   23.10.2016 u 22:56

Odgledao prvu epizodu pocelo je kako treba uz pesmu Halida Beslica nije losa serija
atom atom   23.10.2016 u 23:25

I ja sam pogledao.Nije loše za sada,samo da se serija kasnije ne pretvori u sapunicu.

Forum početna