Profugos(2011-)
Forum Zabava Serije

atom atom   31.07.2016 u 23:19

Priložena slika:

Španska krimi serija produkcijske kuće HBO

Kika Feragut, vođa moćnog čileanskog kartela, regrutovala je četvoricu ljudi za posao koji će im izmeniti živote. Treba da transportuju tone kokaina iz Bolivije u čileansku luku Ikike, u zamenu za milion dolara. Kad se ispostavi da je u pitanju zaseda, četvorica muškaraca postaju begunci, ne znajući čak ni od koga beže.
Serija „Begunci“ prikazuje neuspešnu operaciju trgovine drogom koja počinje na granici Bolivije i Čilea, četvoricu muškaraca koji treba da je obave i prave igrače koji stoje iza toga. „Begunci“ pričaju priču o složenoj mreži ambicija, planova i korupcije, gde niko nije onakav kakvim se čini, gde svi imaju tajne iz prošlosti i nužnu potrebu za bežanjem, ne znajući od koga ili čega beže, a svima im je zajedničko nezakonito delovanje.
Cranium Cranium   31.07.2016 u 23:37

Pa ovo nije Španska serija. . Ovo je Čileanska serija. (Latino Americka) Govore španski, ali Španija je u Evropi, ne u Latinskoj Americi.

PS....Sorry za ovakav retardiran komentar, počelo je da mi smeta kada ljudi izjednačavaju latinoamericke zemlje i njihove sapunice sa Španijom čije sam kinoteke postao fan. Pravi španci su svetlosnim godinama ispred mnogih drugih nacija po filmovima i serijama. Ali pošto sam off topic, da se vratim.

Zvuči zanimljivo, ali zašto mislim da će tu biti pregršt latino sisatih devojaka koje glume opasne ribe iz favela. Sve kao sa modne piste da su sišle. To je postao trend, ako si atraktivan, glumiš. Ako nisi, ćao. Pogledaj pa javi kakva je.
atom atom   01.08.2016 u 00:17

Pogledaću,vidim da je hvale po forumima.
atom atom   02.08.2016 u 21:13

Pogledao prvu epizodu juče,moram da kažem da mi se dopada za sada.I @Cranium moraću da te demantujem,da nema sisatih latinki(mada bih ja voleo da ih ima ) a ove što sam video u prvoj epki nisu nešto ni lepe.
Cranium Cranium   02.08.2016 u 21:43

@atom (02.08.2016/19:13)
Pogledao prvu epizodu juče,moram da kažem da mi se dopada za sada.I @Cranium moraću da te demantujem,da nema sisatih latinki(mada bih ja voleo da ih ima ) a ove što sam video u prvoj epki nisu nešt
Znači nije sapunjara?
atom atom   02.08.2016 u 22:01

@Cranium (02.08.2016/19:43)
Znači nije sapunjara?
Ne brate.Daleko je ovo od sapunjare.

Forum početna