Program za razbijanje wi-fi lozinki?
Forum Tehnologija Internet

SRB
Srbenda  
31.12.2012 u 00:40

Da malo skrenem sa teme Linux sistemi su se proteklih nekoliko godina veoma priblizili prosecnom korisniku pa je stvarno steta ako ne probate neku od varijanti (distribucija, skr. distro)... Potrebno je samo da skinete .iso image sa neta i to narazete na cd... Ja koristim ImgBurn i rezem na 4X taj .iso fajl i uvek ga digne ako se fino nasteluje BIOS na kompu...
Ovo je zadnji post sa prethodne strane.
KinG KinG   31.12.2012 u 00:47

jel se secas srbo moje wireless teme od pre par meseci.. e to cu da uradim na leto... pa cu da skinem backtrack sa nekog odkljucanog pa cu da se zakacim za zakljucani a i da mipomognes da nadjem neki usb adapter za wireless koji podrzava injection... p.s. ako se bas razumes zanaces sta je injection a msm da znas
SRB
Srbenda  
 31.12.2012 u 00:50

Ma zna i ono sto ne bi trebalo samo se pravim lud
Edy Edy   02.01.2013 u 13:06

Srbenda (30.12.2012/23:40)
Da malo skrenem sa teme Linux sistemi su se proteklih nekoliko godina veoma priblizili prosecnom korisniku pa je stvarno steta ako ne probate neku od varijanti (distribucija, skr. distro)... Potrebno
zar se ne moze otvoriti .iso fajl preko neceg drugog a da ga ne burnujes imo sam onaj citas .iso fajlova sad bi mogao da ga otvorim ali taj program radi na win-u... sad da pokrenem installer za linux iz programa koji zahtjeva da win radi je malo nemoguce ili se to meni cini?
SRB
Srbenda  
 02.01.2013 u 14:23

Edyka (02.01.2013/12:06)
zar se ne moze otvoriti .iso fajl preko neceg drugog a da ga ne burnujes imo sam onaj citas .iso fajlova sad bi mogao da ga otvorim ali taj program radi na win-u... sad da pokrenem installer za
Trebalo bi da postoji neki ubuntu installer za windows ale izbegavajte to. Nije tesko da se odvoji particija ako imate neku slobodnu ako ne, podelite jednu na dva dela (pre toga OBAVEZNO defragmentirajte particiju namenjenu za deljenje inace podaci odose pa-pa :lol. Posle taj narezan .iso fajl ubacite u komp i ako je butabilan i sve je ok dobijate ubuntu pocetni meni. Tu birate dal cete da dignete sistem sa cd ili da pokrenete instalaciju i kopirate ceo sistem na nekoj od slobodnih particija...
Edy Edy   02.01.2013 u 16:41

dobro dobro nisam ja to pitao znam da ima installer za windows a zasto da izbijegavamo? pa nece nista biti jedino manje zabavno
KinG KinG   02.01.2013 u 17:24

ma sigurno ima neki sa brute force metodom... nema veze koliko ce da traje
Zvezdas Zvezdas   02.01.2013 u 17:30

nema sigurno

Forum početna