Hack e-mail
Forum Tehnologija Internet

Deus Deus   28.07.2012 u 18:27

jel mozda zna netko kako da upadnem u gmail racun od jedne osobe treba mi
SRB
Srbenda  
 28.07.2012 u 20:17

KinG (28.07.2012/17:24)
Pošalji mu jednog keylogera na mail. Kao virus. @deus

Oces ti mozda jednu bananicu ja da ti posaljem...? Takve aktivnosti su zabranjene zakonom i ovaj forum nije mesto za to. Oces zbog tebe da odemo svi u prdekanu...?
KinG KinG   29.07.2012 u 03:15

Srbenda (28.07.2012/18:17)
Oces ti mozda jednu bananicu ja da ti posaljem...? Takve aktivnosti su zabranjene zakonom i ovaj forum nije mesto za to. Oces zbog tebe da odemo svi u prdekanu...?
Jao vidi ga dežurni šerif pa sve i da oćeš nemožeš da mi pošalješ bananicu obojica smo adm
FoX FoX   29.07.2012 u 03:28

daj sta se tuu hackujete hakovanje je jako tezak posao,da je tako lako hakovati,svi bi ulazili svima u sanducice zato google u ruke i istrazujte mada ima i pametnijih stvari od hakovanja email-a da bi nekome usli na prokleti fb
buRek buRek   29.07.2012 u 11:41

200€ usluga ja nemam fb a i ne treba. mi
OSW
Oswetnik  
 29.07.2012 u 14:24

Hahaha,EdGe sad i tebe hakovali.
OSW
Oswetnik  
 29.07.2012 u 14:30

Ja imam 10 email naloga,i nikad na host ne registrujem mail koji koristim za nesto drugo,fore za hakovanje gmail imate na youtube,a da bi zastitili e-mail koristite sigurnosna pitanja(nije to dzabe ubaceno)
**N-e-k-s** **N-e-k-s**   07.02.2013 u 22:12

pa kad ste toliko pametni pa ne pratite sta vam stize na e-mail i kome odgowarate tako jedino mogu da wam hakne e-mail bilo ko ako zna to da radi ako ne nista
Edy Edy   21.03.2013 u 20:37

pravih hakera na svijetu koji provale nešto ono pravo preko neke fine rupice... e tih je malo.. u vezi većih servisa kao face i sl. gotov nula.. šta ste vi mislili? da ako neko ima toliko znanja da će da sjedi kući i zaj**ava se? ne, zaposli se ozbiljno negdje za velike pare... sve ove ostale hack akcije se temelje na ljudskoj greški, odnosno idiotizmu... tehnologija sve manje griješi... mada nije uvijek tako... ali većinom jest
Edy Edy   21.03.2013 u 20:42

inače za mejl fiino turn off javascript kada buljite u mejleve i gledajte sa koje adrese vam je to tačno stiglo a ne samo koja je adresa za odgovor... + fishing ... onda finl štimajte jaku šifru i nema vama haka isto važi i za face i sl. šta bi vi da stavite ko ovi što ih znam. stave pass na fejs tipa: princezaiz-GRADAMOG- i to im je sva pamet a dan noć vise na fejsu šta očekuju da mi je znat... evo ja nemam nikako Antivirus i nikad još nisam imao neki ozbiljni problem u vezi toga... fino čisti redovno i pazi šta skidaš... + ugašen mi je javascript to vam je obavezno upalite samo kada stvarno treba da neka stranica radi i to samo ako ste sigurni za nju da je ok brže otvara i sigurnije 150 puta više

Forum početna