Koje serije(u) trenutno pratite?
Forum Zabava Serije

twistex twistex   18.10.2021 u 12:51

Pogledao Lokija i What if.. Loki mi se manje svideo.. Ima samo 6 epizoda i kraj nije resen i ko zna kad ce druga sezona.. Pratimo Lokija koga hapsi vremenska policija i on mora da im pomogne da uhvate jednu njegovu verziju iliti varijantu koja ubija njihove agente...sta znam neka mu 6.5/10 a za sledece sezone ce vidimo
A sto se tice What if.. E to je vec odlicna Marvel animacija.. Odradili su dobar posao.. Ima 9 epizoda..poslednje dve se nadovezuju jedna na drugu i obuhvataju i sve ostale epizode..pratimo naratora tj bice po imenu Watcher koji nas uvodi u sve epizode.. Dakle sta da Steve Rogers nije uzeo serum nego je kapetan Amerika postala Pegi Karter.. Sta da nije otet Piter nego T chala te je ovaj postao Star lord..itd itd.. Kraj mi je bio odlican posebno za Crnu udovicu.. 8/10
Edy Edy   18.10.2021 u 15:13

@twistex, Loki mi se nije ni činio kao prava serija, više kao neki mini specijal, kako bi imali in-universe razlog da nastave praviti druge Marvel filmove. S obzirom na rasplet na kraju Loki, sve je tu kako bi mogli da ubace stvari i likove, kao "Venom" što je sada dio MCU, i da mogu ponovo ubaciti Iron Man, ali sa drugim likom i predstaviti ga kao zbog dešavanja koje se desile u Loki.

Eto kao neki specijal. Mada meni se svidio Loki kao glumac, i radnja oko njega, priča u mini seriji je meh, ono baš nerazrješena, eto čisto onako da prikažu kako i zašto.

Ocjena: 7/10. Ima neko vrijeme kad sam završio Loki.
FoX FoX   18.10.2021 u 18:28

Edy (17.10.2021 / 19:32)
evo šta trenutno gledam i screenshotu, odnosno imam u planu gledati Stargate i Dead Zone rewatch sada, ostalo je on hold dok ne dođe na red. @Fox mi je
Hm, kul watchlist  Sa ove tvoje liste sam odgledao 13reasons why (sve), Dark Matter (nisam zadnju sezonu).

Firefly (sve), Heroes (sve), Russian Doll (čekam sezonu 2) - zar nisi gledao ove tri serije? Ili ti je ovo rewatch?

A što se tiče serije Dark... Nisam gledao zadnju sezonu... Moram prvo da ponovo odgledam sezonu 1&2 da bih bio u toku za sezonu 3... Nešto mi se ne gleda ponovo
Edy Edy   18.10.2021 u 20:08

@FoX, mislim da sam russio doll samo jednu dvije epizode, sjećam se serije, ali nisam gledao, u watchlisti mi, jesam gledao Heroes, jedna od dražih, stavio je za rewatch kasnije. Ali nisam firefly. U watchlisti mi je već 5 godina i više.
atom atom   24.01.2023 u 17:56

Počeo sam da gledam Scrubs(Stažisti).

Sitkom, bez onog veštačkog smeha kao u Prijateljima i Dva ipo muškarca.

Zanimljivi likovi i dobar humor. Kao neka parodija na one medicinske dramske serije tipa Grey's anatomy... Preporuka.
FoX FoX   09.04.2023 u 23:56

atom (09.04.2023 / 19:46)
Pogoedao sam celu prvu sezonu From(2022-) Nešto na foru Wayward Pines ko je gledao, samo ovo je po meni mnogo bolje urađeno. Sad krajem aprila izlazi druga s
Odgledao još onda kad je izašla. Prvih par epizoda ok kasnije priča polako liči na već vidjeno. Videćemo šta će biti u sezoni 2.

Ja ponovo gledam To the Lake (2019-) pa se bacam na sezonu 2, jedva sam je našao... Sezona 1 je super.
twistex twistex   03.08.2023 u 01:05

The walking dead sam zakucao par epizoda posle navodne Rikove pogibije..i ne ide dalje pa ne ide..skoro sam zavrsio sa secret invasion 6 epizoda..nista narocito cisto da vidim gde ide marvel univerzum..pogledao sam i po jednu epizodu od from.black mirror..reacher...taman da prosirim onu listu gde odgledah samo po jednu epizodu..e a sad trenutno pratim the rookie..policajci pocetnici u Los Andjelesu..pogledao prvih desetak epizoda i svidelo mi se taman da ih pogledam sve a ima jedno 6 sezona..inace glavni je pocetnik Nolan koji vec ima 40 ako ne i 50 godina i posle nekoliko poslova resio da bude policajac..tu je i pocetnica Lucy Cen(ova glumica je igrala broj dva u dark matter pa mi zapala za oko)..onda njihovi treneri sefovi i njihove zgode i nezgode na ulicama..odlicna za sada
PARTYzan PARTYzan   19.11.2024 u 11:40

odgledao 34. sezonu Simpsonova
LOL
Lolic  
 24.07.2025 u 11:24

Pozdrav.

Vidim da je tema malo "zamrla" ali me zanim sta je dobro od serija koje trenutno izlaze? Pratim "Foundation" ali nista ostalo mi ne deluje zanimljivo. Moze neka preporuka? Gledam sve zanrove...
atom atom   24.07.2025 u 15:19

Lolic (24.07.2025 / 11:24)
Pozdrav. Vidim da je tema malo "zamrla" ali me zanim sta je dobro od serija koje trenutno izlaze? Pratim "Foundation" ali nista ostalo mi ne deluje zanimljiv
From, The Last Kingdom, Resident Alien

Forum početna