Luna parkovi
Forum Zabava Ostalo

Welicak94 Welicak94   17.08.2016 u 01:20

E 'vako. Vec neko vreme planiram da pokrenem ovu temu.
Baziracemo se na one "drangulije" u luna parkovima, vasarima, sajmu, festivalima itd.
Ja sve te razne "voznje" nazivam pomenutim terminima, ili ti "vozaljke" hehe

Evo skalamerija koje ja poznajem i na kojima sam se vozio, sortiracu ih po meni omiljenima.

1. Speedy
Priložena slika:

Jutjub klip: link

Meni omiljen "speedy", ne zaobilazim ga kada planiram da se vozim na nesto, jednostavno mi je najbolji osecaj kada vrti i vrlo je brz... Iako nije mnogo adrenalistican, gotivan mi je skroz.

2. Kamikaze
Priložena slika:

Upravo iz razloga sto ovo prvo navedeno nema tu dozu adrenalina, tu su kamikaze da dopune to
Najzaj**ani osecaj kada te okrene gore i posto nisi zavezan kompletno, vec su rucke iznad tebe, odvojis se od sedista... Najvise me nervira da kada sto puta proverim dzepove da li su zakopcani i znam da su zakopcani i osetim telefon kako ide na dole i iscimam se da mi tel ispada
P.S. nije preporucljivo da jedete i pijete puno ako zelite da se vozite na ovo

3. MatteRorn
Priložena slika:

Na ovo sam se vozio nazalost samo dva puta, i to jednom prilikom kada je se u mom mestu nasao na vasaru. Bio sam i premali za to, prvi put sam jedva drzao oci otvorene, dok je drugi put bila skroz opustena atmosfera...
Nazalost ovo nisam primetio ni na beerfestu, ni na sajmu, niti na okolnom vasaru poslednjih godina, tako da se nadam da ce se jednog dana ponovo grupa sa ovom skalamerijom pojaviti negde da ponovim to iskustvo.

Necu vise detaljno opisivati, ko zna i ko voli ovakav nacin zabave, zna za sve ovo, i verujem da je isprobao.
Ali navescu imena onih koje ja poznajem.
Sledeci koji mi se svidja je "rainbow", nimalo strasan, ali je jako kul i zanimljiv. Zatim jedno malo ali j**itacno "Mega trip", nazalost, dva puta sam se samo vozio. Osecaj strava.
Zatim: Enterprise, Scorpion, Brod... Mozda ima jos ali se ne secam, podseticu se sutra na BeerFestu

Koje su vama voznje omiljene i na koje ste se vozili?

Nazalost, stanje u drzavi navelo je na to da jedna voznjica od 30-tak sekundi kosta 200din sto je skupo u principu, jer su pre mozda 5-6 godina kostale po 50din... Ali dobro.
FoX FoX   17.08.2016 u 05:43

Obožavam luna parkove ali eto vidiš...nikad se nisam vozio na ovim spravicama što si gore postavio
Imam veliku želju,naravno,ali ovo na kraju posta što si napisao me nekako odvrati
Ajd da traje vožnja 5,6minuta pa i da dam 200din ali mi malo bzvz za 30-60sek da im dajem te pare...Mada kad pogledaš...ko bi izdržao npr 5min na kamikazama
Ali eto,bar da je cena za tu vožnju od 1min ,50-100din ...imali bi veću zaradu nego što imaju sa 200din a i nama bi bilo super

npr meni je ovo zanimljivo

youtube.com/watch? ... eiUZU

flying fury ,deluje zanimljivo sky trip je lud isto ..Giant..x-scream je da čoveku stane srčka
Welicak94 Welicak94   17.08.2016 u 13:02

FoX, A jbg to je vec napredno za nas, to nikada nije bilo u Srbiji... Tesko da ce ikada i biti, mozda za 20 god, kada se ovima raspadnu one kamikaze
FoX FoX   29.05.2018 u 22:34

I ovo se dešava...

Stravična nesreća u zabavnom parku u Indiji - Pala kabina sa Panorama točka

Osmogodišnja devojčica Amrita poginula je na mestu udesa, dok je još njih šestoro (od kojih troje dece) teško povređeno i nalazi se u bolnici.

Kako navode tamošnji mediji, odmah nakon nesreće posetioci su pretukli operatora mašina, kojeg je kasnije i policija uhapsila.

Štaviše, očevici su ga upozorili da točak izgleda nestabilno još pre nesreće, kao i da bi moglo da dođe do nesreće, ali je on navodno bio previše pijan da bi tome pridao značaj.

twitter.com/twitter/st ... 45856
Zvezdas Zvezdas   29.05.2018 u 22:45

FoX (29.05.2018/20:34)
I ovo se dešava...

Stravična nesreća u zabavnom parku u Indiji - Pala kabina sa Panorama točka

Osmogodišnja devojčica Amrita poginula je na mes
Nedao bog nikome da to dozivi... nama su u tim luna parkovima sve stare masine,zardjale sipke,srafovi... jednom je mogla ista nesreca da se meni dogodi...
FoX FoX   30.05.2018 u 13:19

Zvezdas (29.05.2018/20:45)
Nedao bog nikome da to dozivi... nama su u tim luna parkovima sve stare masine,zardjale sipke,srafovi... jednom je mogla ista nesreca da se meni dogod
Hahahah zvez ako si bio sam, moglo je..sreća pa si verovatno sedeo sa nekim srećnikom

Šalu na stranu..pa da, kod nas su u katastrofalnom stanju luna parkovi..nadam se da redovno održavaju ovakve skalamerije.

Ali vrhunac vesti je ovo "Kako navode tamošnji mediji, odmah nakon nesreće posetioci su pretukli operatora mašina, kojeg je kasnije i policija uhapsila."
Zvezdas Zvezdas   30.05.2018 u 16:23

FoX (30.05.2018/11:19)
Hahahah zvez ako si bio sam, moglo je..sreća pa si verovatno sedeo sa nekim srećnikom

Šalu na stranu..pa da, kod nas su u katastrofalnom st
Hahah a najgore sto nisam bio sam ali na kraju sam izvukao zivu glavu nekako to je najbitnije

Zato se ja iskljucivo vozim u auticima
FoX FoX   30.05.2018 u 19:27

Zvezdas (30.05.2018/14:23)
Hahah a najgore sto nisam bio sam ali na kraju sam izvukao zivu glavu nekako to je najbitnije

Zato se ja iskljucivo vozim u auticima
Hahahah. Pazi s kime sedas

Autići su zakon
Zvezdas Zvezdas   30.05.2018 u 20:11

FoX (30.05.2018/17:27)
Hahahah. Pazi s kime sedas

Autići su zakon
A imam ortaka lud kao struja sa njim je uvek pitanje zivota i smrti

Forum početna