Aftermath(2016-)
Forum Zabava Serije

FoX FoX   03.01.2017 u 23:58

Auuuu jako loše recenzije o seriji na imdb Većina kaže da je pilot epizoda očajna...4.9 ocena...šta znam...moraću da pogledam par epizoda pa javljam
FoX FoX   06.01.2017 u 22:54

Stigao sam do 4epizode

Kao što sam i napisao u prvom postu,SyFy kanal je u pitanju i kad su njihove serije u pitanju sve je već unapred jasno.
Očajna gluma,loš scenario itd...Ali iznenadili su me sa Dark Matter serijom a sada i sa ovom Aftermath

Serija nije loša,sviđa mi se.
Ljubitelj sam post-apokaliptike tako da se takve serije teško mogu naći danas pa sam u fazonu,daj šta daš

Gluma nije loša,ona mala Briana je pokidala a što se ostale ekipe tiče...onako,nisu loši..

Scenario isto nije loš,mada je baaaaš nerealan solarne baklje,demoni,leteći dinosaurusi,parazitske bube,nestanci miliona ljudi(vanzemaljci,verovatno),meteori,zemljotresi,uragani....pravaaa apokalipsa

Ako ste ljubitelj post-apokaliptike ,pružite ovoj seriji šansu i ne očekujte previše
atom atom   06.01.2017 u 23:04

FoX (06.01.2017/21:54)
Stigao sam do 4epizode

Kao što sam i napisao u prvom postu,SyFy kanal je u pitanju i kad su njihove serije u pitanju sve je već unapred jasno.
Syfy ima par baš dobrih serija kao The Expanse,Incorporated itd.Ova je sasvim solidna.
FoX FoX   06.01.2017 u 23:09

atom (06.01.2017/22:04)
Syfy ima par baš dobrih serija kao The Expanse,Incorporated itd.Ova je sasvim solidna.
Popravljaju se,svakako.Iza sebe imaju gomilu krš serija...ali eto,valjda su to i shvatili.
Nisam pogledao ove dve serije što si naveo,ali pogledaću mada nisam ljubitelj serija na fazon špijuna,detektiva...
atom atom   06.01.2017 u 23:13

FoX (06.01.2017/22:09)
Popravljaju se,svakako.Iza sebe imaju gomilu krš serija...ali eto,valjda su to i shvatili.
Nisam pogledao ove dve serije što si naveo,ali pogledaću :
Incorporated je špijunski sci fi,dok je Expanse sci fi space opera.Meni lično je bolji Expanse,ali opet svako ima svoj ukus
FoX FoX   10.01.2017 u 14:44

Završio sam prvu sezonu i nadam se da će biti druge sezone ali teško
Ocena na imdb je glupost..4.9... pfff serija zaslužuje veću ocenu.
Nije remek delo ali je sasvim ok.
atom atom   10.01.2017 u 14:48

Nzm,dijalozi između likova su očajni.Da ne pominjem jako loš CGI.Jedino mala Briana je odlična,ovi ostali su dosta prosečni.
FoX FoX   10.01.2017 u 15:08

Očajni su u prvih par epizoda kasnije je već druga priča a i dijalozi su daleko bolji nego npr u The Walking Dead gde preživeli u nekim epizodama jedva izgovore nešto a i ako izgovore to su onda neke gluposti
twistex twistex   15.01.2017 u 11:06

volim i ja apokalipsu, jos kad bi dosla i uzivo al to je vec druga tema..serija bi bila mnogo bolja da su imali ogroman budzet pa da prikazu u punom sjaju to rasturanje..za sad pogledao samo prvu epizodu
FoX FoX   06.02.2017 u 01:23

Slazem se twist

Serija je nažalost otkazana posle prve sezone Nedostajaće mi Briana

Forum početna