Zvucnici
Forum Tehnologija PC

FoX   07.12.2016 u 14:11

Jel si pazario zvučnike?

Pa pazi,za 2,3000 ne možeš da kupiš kvalitetne zvučnike a veoma je bitno kupiti kvalitetne.Zašto?Zato što zvučnici vremenom probiju.
To ti je ono kad pojačaš a bass krči,tandrče,prducka itd..zato je bitno kad se ovakve stvari kupuju,kupiti kvalitetne zvučnike.
Naravno,zvučnici mogu da probiju i ako su kvalitetni ali pre će probiti i za kraće vreme ako su manje kvalitetni.
Ako ti zvuk nije toliko bitan onda možeš da pazaris ok zvučnike i za 2,3000
prikaži ceo post
Ovo je zadnji post sa prethodne strane.
Zvezdas Zvezdas   07.12.2016 u 14:51

ove sto sam mu ja preporucio su ok a jeftini neces naci jeftinije a bolje
Welicak94 Welicak94   07.12.2016 u 19:25

FoX (07.12.2016/13:11)
Jel si pazario zvučnike?

Pa pazi,za 2,3000 ne možeš da kupiš kvalitetne zvučnike a veoma je bitno kupiti kvalitetne.Zašto?Zato što zvučnici vremen
Nisam jos Ostavljam tu kupovinu za narednu godinu. Nije da mi nije bitan, ali kao sto rekoh u proslim postovima, necu ni vasarske da probija prozore, nego da budu ok, da se pojaca do razumne jacine i da bude "ok" zvuk. Kad kazem ok, bar da ima neke basove, zato cu videti da uzmem sa vuferom. Prosetacu se ja do Tehnomanije, ima na dusanovcu sekcija za muzicke linije i zvucnike pa cu tamo videti sta kako
FoX FoX   07.12.2016 u 19:41

ovo su moji prvi zvučnici za komp i bio sam zadovoljan sa njima

google.rs/search?q ... h=432

kasnije sam ih dao drugaru
PRE
PredatorXG7  
 08.11.2017 u 03:48

z906 su postali cenovno pristupacni, a zvuk je vrhunski, daleko iznad svih drugih proizvodjaca, da ne spominjem da takvo ozvucenje neki znalac i profesionalac ne moze sklopiti ispod 700-800 eura sigurno.
Welicak94 Welicak94   08.11.2017 u 23:20

Ja jos nisam kupio nikakve zvucnike, sledece godine kada budem kupovao novi laptop, kupujem istovremeno i zvucnike, moram
FoX FoX   09.11.2017 u 00:30

Ja više volim EDM muziku da slušam na slušalicama jer možeš da čuješ svaki zvuk što je i bitno kod edm muzike..
Zvučnike imam dobre kao i dobar muzički stub ali jednostavno edm nije za njih...dok pop i ostali mlaki žanrovi su kao stvoreni za zvučnike..
Eee sad..voleo bih da testiram EDM na nekim malo skupljim i kvalitetnijim zvučnicima..ali opet.." KOMŠIJE ĆE DA ME BIJU ZBOG PREGLASNOG ROKENROLA "... tako da je bolje koristiti slušalice

Forum početna