Westworld (2016-2022)
Forum Zabava Serije

atom atom   03.10.2016 u 17:16

Poster

Serija je remake istoimenog futurističkog neo western tehno triler filma iz 80-tih.

Kao i film,serija je smeštena u post-apokaliptičnu budućnost,u zabavni park u kome su androidi,roboti koji su kreirani tako da bi glumili različite uloge u različitim situacijama,ne bi li se posetioci parka ludo zabavili i osetili draž divljeg zapada.Glavnu ulogu tumači Anthony Hopkins koji je direktor tog parka.

Kreatori serije su J.J Abrams i Jonathan Nolan.

Kako tvrde,ovo je jedan od najskupljih projekata HBO produkcije.

Skinuo sam prvu epizodu,večeras gledam pa pišem utiske
atom atom   04.10.2016 u 15:19

Sinoć pogledao prvu epizodu,i brate mili kako će ovo biti dobrooo Preporuka svimaaaa
twistex twistex   05.10.2016 u 11:04

covece koliko golotinje..ovo nisam ocekivao ja serijom i nisam bas odusevljen al gledacu jos par epizoda..i znao sam na kraju da ce da spljeska onu muvu
twistex twistex   15.10.2016 u 21:35

gledao i drugu gledacu jos malo da vidim sta onaj ed haris radi..ne zbog golotinje koje opet ima pun,,hkm
FoX FoX   03.11.2016 u 22:21

Dobra je prva epka,juče sam gledao.Šta znam,ne znam u kom će smeru ovo sve ići..verovatno će biti pobuna neka..e sad me zanima da li će u svakoj epki biti ista radnja ova se budi ujutru,pozdravlja oca pa ide u grad i tako svaka epizoda?
Zanimljiva završnica prve epke
Spoiler: Samo registrovani korisnici mogu da vide spojler.
atom atom   13.12.2016 u 15:27

Posle duže pauze sinoć sam nastavio sa gledanjem.Pogledao sam treću i četvrtu epku u cugu Stvarno,serija je odlična,nemam zamerki za sada.

P.S soundtrack je j**ački urađen!
FoX FoX   13.12.2016 u 19:13

Ostala mi još jedna epizoda Dobra je serija,zanimljiva doosta

aha,soundtrack je radio Ramin Djawadi,lik koji je pokidao soundtrack za seriju Prison Break
atom atom   14.12.2016 u 15:36

Michael Crihton je radio film iz '73 godine,po kome je nastala i serija.Inače,najpoznatiji je po filmu "Park iz doba Jure" koji je radio po njegovom istoimenom romanu.Lik je znači legenda pisac,reditelj i režiser.
atom atom   15.12.2016 u 23:58

Još jedna epizoda i završena prva sezona

FoX FoX   16.12.2016 u 00:42

Ja nikako da pogledam tu zadnju epku

Forum početna