Najgora fizička povreda..
Forum Zdravlje Ostalo

Cranium   13.12.2016 u 00:01

Ahahahahahahahahahahahahahaha, o tome vam pričam. . Tommyka zmaj
Ovo je zadnji post sa prethodne strane.
Zvezdas Zvezdas   13.12.2016 u 10:01

Cranium (12.12.2016/22:59)
Auuuu brate, opiši mi malo šta si radio jbt? Ne mogu da zamislim. Skočio si pod traktor? .
moj otac vozio,a ja sedeo pored,i na mozda 500 metara trebao da stane,ja nisam mogao da cekam i skocim,ali nisam skocio puno jako,tacno mi noga dosla pod tocak,i sara mi zakaci petu kako sam zakoracio,dole mi traktor se pomera ja polako izvlacim nogu a sve vise pritiska moglo je prste da polomi i se kosti na stopali jbt...15 dana nisam mogao da pipnem no noge,jedna staim obloge,3 boce boroe vode sam potrosio natapajuci obloge,15 inekcija primio,noga mi bila otekla,ja sam mislio da sam se kosti polomio,2x snimao otd,ali bilo nagnjecenje kostiju jbt kako je to bolelo...a da nisam nogu iscupao ode noga,tocak bi tezom presao preko stopala polomio kosti itd,a mogao sam i bez prstiju da ostanem...jbg moja ne paznja u sekundi mogla je puno da me kosta...
GRO
GrofWap  
 13.12.2016 u 16:23

najgora fizicka ozljeda... imam propucano rame od prije par godina i kada se vrjeme mjenja boli ko vrag,,,
Cranium Cranium   13.12.2016 u 17:10

GrofWap (13.12.2016/15:23)
najgora fizicka ozljeda... imam propucano rame od prije par godina i kada se vrjeme mjenja boli ko vrag,,,
Tačno sam znao.
GRO
GrofWap  
 13.12.2016 u 19:02

Cranium, znam
ja da ti sve znas mogao bih zamjeniti "vidovitoga" milana
Cranium Cranium   13.12.2016 u 19:05

GrofWap (13.12.2016/18:02)
Cranium, znam
ja da ti sve znas mogao bih zamjeniti "vidovitoga" milana
Dzejms Bond ti nije ravan.
GRO
GrofWap  
 13.12.2016 u 21:30

Cranium, eh ... nije lako biti ja ... a sto se tice teme drzi je se nemoj da hvatas krivine
twistex twistex   15.01.2021 u 11:48

Da kucnem u drvo skoro nije bilo nista ozbiljno..kao beba dok su me vozili ja stavio srednji prst izmedju tockova i zamalo da ode..imam neki oziljak na levoj ruci..pojma nemam kako sam ga dobio..ali dug je par cm te mora da je bilo strasno..i najveca povreda kad su me udarila kola..kolena otekla arkada razbijena..taman sam se spasao da ne idem celo drugo polugodiste u skolu
atom atom   15.01.2021 u 23:01

Kad sam bio klinja, gledao neku epizodu Action Man-a gde se makljaju,i ja se naložim,i uzmem nož iz kuhinje i krenem sa njim da jurcam kroz kuću,sapletem se i nabodem se na nož,par mm ispod slepoočnice,tj u onu kosku. Sva sreća pa sam samo probio kožu,iako ni sam ne znam kako je to moguće al verovatno je sreća u pitanju. Sine,sećam se da su moji pošizeli,uzeli neku belu majicu,stavili na ramu,za par minuta je bila skroz potopljena krvlju, još se vidi ožiljak od toga kad se ošišam,sva sreća pa je mali...
zenon zenon   16.01.2021 u 12:51

Dobro si prosao Pretpostavljam da je bilo pitanja odakle ti taj oziljak?
atom atom   16.01.2021 u 13:28

zenon (16.01.2021 / 11:51)
Dobro si prosao Pretpostavljam da je bilo pitanja odakle ti taj oziljak?
Bilo je. Ali ne mnogo,jer je mali ožiljak pa se primeti ako se baš zagledaš u taj deo glave. Uglavnom misle da mi je to od neke tuče

Forum početna