Privatni klipovi
Forum Zabava Ostalo

FoX FoX   12.12.2017 u 20:25

phahhahaha počinjem da sumnjam da si ovo ti, party
šalu na stranu, teško nama sa ovakvom omladinom..
PARTYzan PARTYzan   13.12.2017 u 14:06

Kad peva uz Glišu onda dođe lajk a kad promeni repertoar u "j**eće te Zvezdo naš Partizan" onda teško nama ;-) ovo nije omladina, dete je u pitanju. Misliš tim gore ahaha. Kakogod, car neviđeni
PARTYzan PARTYzan   01.05.2018 u 02:59

sendvid.com/7kn4ebx9
Kustos Zejtinlika deka Djole (91 god) zali se da su ga na netu proglasili mrtvim
PARTYzan PARTYzan   01.05.2018 u 03:05

sendvid.com/kafk4toi
More u Solunu lici na baru, kao u Istanbulu, boja nedefinisana
PARTYzan PARTYzan   01.05.2018 u 03:38

sendvid.com/pp1idsn3
Oblacni Solun, slika kao pred elementarnu nepogodu
Inace onaj lik iz klipa sto dize 220 kila mi kaze da sam pogresio sto nisam otisao na Zlatibor za 1. maj kako smo planirali. Jes da je u Atini verovatno toplije i tako to ali daleko od toga da sam pogresio, na Zlatibor mosh kadgod. Treci put u Solunu
FoX FoX   01.05.2018 u 19:22

PARTYzan (01.05.2018/01:38)
sendvid.com/pp1idsn3
Oblacni Solun, slika kao pred elementarnu nepogodu
Inace onaj lik iz klipa sto dize 220 kila mi kaze da sam pogresio st
Blago se tebi Jel se kupaš?

Inače, dobro je da nisi otišao u Atinu... Bukti požar u GR, čuju se ekplozije, toksični oblak dima
PARTYzan PARTYzan   04.05.2018 u 03:18

Ma nikad nije dobro ako se ne ode u Atinu Ne lupetaj sećaš se da si me lažno alarmirao za onu iscurelu naftu kod Pireja ja se kup'o sve u šesnajes' (mada pitanje je posle koliko ću da platim na ćupriji ako nisam na mostu ahaha) A i Xanti nema veze sa Atinom.
Zapravo je trebalo da idem u Barselonu, Millenium otkazao zbog nedovoljnog broja prijavljenih putnika. Što se mene tiče može doživotno da mi izmiče Španija koja je jedina zemlja koju još kbjg želim da posetim ali uopšte mi nije teško palo otkazivanje (kao kad tražiš pos'o a boga moliš da ga ne nađeš ) Ali to što u "5 do 12" više nije bilo mesta za Atinu mi jeste teško palo, samo preko jedne agencije ostale 2 sobe za Solun. Kao da me Bog kaznio što sam u februaru propustio !? da idem u Atinu i na Eginu sa shvecom (1 detalj mi nije odgovarao), kojoj se u novembru toliko svidelo da je posle 3 meseca išla opet. Kao da mi je Bog rekao da idem u Solun, ali bukvalno Dan pre rezervacije, čitao sam ni manje ni više nego poglavlje "U Solunu i Veriji" (ponovo čitam Novi zavet) Iako mu je bilo više nego lepo u Solunu,halapljivac je imao ideju da 1. maja, kad su ovi išli na izlet na Meteore (gde je on već bio) ode vozom do Atine (stiže za 5 sati iako je udaljenost preko 500km) ali voz nije išao zbog praznika. Na sreću kupao sam se vreme se razlepšalo čak ni voda nije hladna. More u solunskoj regiji je lošije nego ono na koje sam navikao. Moja keva čak i za Halkidiki, kad se vratila iz nekog letovališta na 3. prstu rekla "lepo je ali more kao bara nije plavo". Hendikep je što u Solunu moraš da ideš 30 km od centra do plaže, a centar Soluna je na moru. Centar Atine nije na moru, a najbliža plaža je 6 km. Najvažnije je da je ugođaj bio iznad očekivanog za ovo doba godine, prilično živo i na plaži (Agia Triada, Peraia), puno Srba za razliku od južnijih krajeva Ja se tek vratio i na granici nikad nije bilo više buseva u free shop ne možeš da uđeš! Mana je što boja mora liči na Adu čak ima i one trave a hit je što je i posle nekoliko desetina metara voda plitka. Sve u svemu, bilo baš lepo, naročito idilična ulica i hotel u kom sam bio po drugi put, možda sam zato dobio onu G sobu ;-)
sendvid.com/itsdo4rp plaža
sendvid.com/n6kjls0z što bi rekla Ceca, Dokaz (pitao si da li se kupam)
PARTYzan PARTYzan   27.07.2018 u 00:34

Nije mi palo na pamet da se hotel Congo Palace tako zove s razlogom, kao da sam u Kongu a ne Glifadi Skoro svi zaposleni iz Konga ukljucujuci i spasioca na bazenu. Jos ne vidjeh da hotelski bazen ima spasioca. Ali skoro da ne vidim ni dok ovo kuckam u celom hotelu je priguseno svetlo i ne moze da se pojaca (sem u wc-u tu je normalno). Ovi iz Konga nisu normalni ovo izgleda neka emanuela 1001 noc trip. Ma cuti samo da nije neka sekta Inace u Grckoj se drugacije obelezava Dan zalosti, ima muzike, danas je u gradu cak bio i neki shtrajk.
PARTYzan PARTYzan   27.07.2018 u 00:56

sendvid.com/vga1hwou
PARTYzan PARTYzan   02.08.2018 u 20:26

sendvid.com/zrh1fgxb

Forum početna