Alo,alo
Forum Zabava Serije

Cranium   29.01.2017 u 21:41

Da se uključim i ja u temu. Britanski humor je nekada too much. Meni generalno ne prija. Što se serije Alo Alo tiče, zanimljivo je videti ceo taj koncept. Kafedzija koji šuruje sa nemcima, šuruje sa gestapom, šuruje sa pokretom otpora, i to samo da bi izvukao živu glavu iz čitave gungule. Svi ga prisiljavaju na "saradnju" iako njega za ceo taj rat zabole dupe. Plus vodi ljubavni život na 7 nivoa, pokušava nekako da se obogati u zadatim okolnostima, a da ne deli plen sa ženom i ostalima iz njegovog kafea.

Jednostavno, zanimljiva je serija zbog svih tih gotovo apsurdnih stvari koje se dešavaju. Ali humor, što kaže lisica. Prizeman prizeman.
prikaži ceo post
Ovo je zadnji post sa prethodne strane.
Serz Serz   31.01.2017 u 20:22

Bre, sećam se da sam gledao kao klinac, ali, nisam kontao baš puno taj njihov humor, jer sam bio, jel' klinac :-) Priča me pomalo poseća na film "Drug crni u NOB-u", konkretno, Nenad Jezdić poseća malo na Renea, zar ne? :-)
LUPE LUPE   31.01.2017 u 21:58

Pa "Drug Crni u NOB-u" je snimljena 2000-tih godina na osnovu serije Alo Alo koja je snimama 80 tih. Gledao sam premijeru negde 86 te na noćnom programu tv novi sad
Cranium Cranium   31.01.2017 u 22:11

Netačno. . Serija Crni Gruja, kasnije i filmovi kamen mudrosti i drug crni u nob-u su snimljeni pod uticajem britanske serije "black adder" sa glumcem Rowan Atkinson-om na čelu. (Mister Bin) Koncepti serije "Crni Gruja" i serije "Crna Guja" je isti. Otpadnik koji je u suštini niko i ništa, ima dvojicu sluga, koji su još veće propalice od njega. Smišlja načine da se obogati, ukloni protivnike i prigrabi slavu za sebe, ali nešto mu ne ide. Pričam samo za prvu sezonu našeg crnog gruje. Druga sezona i ovi filmovi su glupost i nisu slične seriji "black adder" sem što se i u britanskoj original verziji radnja smešta u različite epohe britanske istorije, pa i u drugi svetski rat.

Forum početna